2777
2789
عنوان

چیکار کنم به موقع برسم سرکار ❌

| مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 28 پست
اره اصلا مشکل ذهنی نداره فقط نمیتونه راه بره لیسانسشم کرفته الان ارشد میخونه

میگم میتونی ازش بپرسی تشنج چه حسی داره من یکی جلوم تشنج کرد نتونستم ازش بپرسم هنوز حالم گرفته هست حتی یه تاپیکم قبلا زدم درد داره تشنج؟

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
میگم میتونی ازش بپرسی تشنج چه حسی داره من یکی جلوم تشنج کرد نتونستم ازش بپرسم هنوز حالم گرفته هست حت ...

خودش میگه نمیفهمم فقط نور سفید میبینم 

برای شفای خواهر دوقلوی معلولم صلوات بفرستی ممنون میشم💖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتم تاثیر ندارن یعنی بنده خداها چیکار کنن شرایط من اینجوریه نمیتونم بدون قرص

من شرایط بدتر از شما را دیدم عزیزم 

ولی شما داری خودتا نابود میکنی 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
هدفون بذار جدی این قرصه خیلی قویه من خودم میخورم داری خودت رو نابود میکنی

از وقتی مورد تعرض عموم قرار گرفتم خونه که میرم با دیدنش و صداش خیلی حالم بد میشه من بعد تعرضش ۴۸ ساعت هوشیاریم در حد کما بود بستری بودم یه هفته حرف نمیزدم 

اونه دست خودم نمیشه خواب رو ترجیح میدم

از همون موقع فوت مامان ۲۴ سالمه شهر نمیتونم بگم اما تهران نیستم شهرستانم

خب من که نمی دونم مامانت کی فوت کرده. می خوام بدونم چند ساله داری این حجم از قرص رو می خوری؟
ببین فکر الان یه آدم معتاد به تریاک تاپیک زده بود. می گفت مصرف می کنم می خوام. می خوام نخوابم چی کار کنم؟ چی بهش راهنمایی می کردی؟ با برو صورتتو بشور و دمنوش فلان بخور که این مشکل حل نمی شه.
شما باید بری پیش یک روانپزشک و نه روانشناس. صادقانه قرص ها و مدت زمان مصرف وهمه چیز رو بگی. بعد اون بهت برنامه بده که چه طور به تدریج کمش کنی. یک دفعه نمی شه. ممکنه جایگزین بده. ممکنه بگه دو ماه نصف قرص کم کن. ولی نیاز به دکتر داری که پا به پا بیاد. یک کسی که حداقل ماهی یک بار بتونی باهاش هماهنگ کنی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

خب من که نمی دونم مامانت کی فوت کرده. می خوام بدونم چند ساله داری این حجم از قرص رو می خوری؟ببین فکر ...

۴ماه

خب من که نمی دونم مامانت کی فوت کرده. می خوام بدونم چند ساله داری این حجم از قرص رو می خوری؟ببین فکر ...

اره یچیز رو منم صادقانه بگم تحملشو ندارم اگه بخوام کم کنم باید بیشتر بیدار بمونم 

از وقتی مورد تعرض عموم قرار گرفتم خونه که میرم با دیدنش و صداش خیلی حالم بد میشه من بعد تعرضش ۴۸ ساع ...

ای بابا شما مشکلاتت چقدر سخته به نظرم به خواهرت بگو تو رو خدا همون بهزیستیتو برو من برم خوابگاه اینجا نباشم 

اره یچیز رو منم صادقانه بگم تحملشو ندارم اگه بخوام کم کنم باید بیشتر بیدار بمونم

بله حتما ترکش سختی داره. ولی عوضش زندگیت رو به دست میاری.
برو دکتر بهت برنامه میده. شاید کمک دارویی بده. تو الان توی ایترنت سرچ کن 

ترک آلپروزلام 

ببین چندتا کلینیک و مرکز ترک اعتیادش هست. خیلی!!! زدی دستی دستی خودت رو معتاد کردی. ولی نترس زیاد نیست مصرف می کنی. اگر به خودت کمک کنی می تونی دوباره رو به راه بشی. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ای بابا شما مشکلاتت چقدر سخته به نظرم به خواهرت بگو تو رو خدا همون بهزیستیتو برو من برم خوابگاه اینج ...

بهش بگو من رو بهزیستی راه نمیدن وگرنه میرفتم تا پیش اینا نباشم تو چرا نمیری