khanomgooll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 969 عنوان گذشته 53 بازدید | 6 پست ناراحتم .همش حسرت گذشته رو میخورم که چه زندگی داشتم و خرابش کردم نمیدونم چجوری این فکر و خیال و از سرم بیرون کنم هرروز بیشتر میشه .دارم اب میشم دیروز | 01:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naazzi عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 107 اونجاس ک معین میگه نخور غم گذشته گذشته ها گذشته عزیزم منم مثل خودتم ولی ولش کن اینجوری از بین میری منم دیع سیع میکنم ب آینده فک کنم و موقع خواب تودلم الکی رویا بافی میکنم تا یادم برع
khanomgooll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 969 اونجاس ک معین میگه نخور غم گذشته گذشته ها گذشته عزیزم منم مثل خودتم ولی ولش کن اینجوری از بین میری ... سختمه.ب خدا میگم چرا یه فرصت بم ندادی سریع ازم گرفتیش.عمیقا خستم از این زندگی .عمیقاً ناراحتم نمیدونم چیکار کنم
naazzi عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 107 سختمه.ب خدا میگم چرا یه فرصت بم ندادی سریع ازم گرفتیش.عمیقا خستم از این زندگی .عمیقاً ناراحتم نمیدو ... بخدا همه نه همه ولی بیشتر آدما توهمین وضعیتن فقط گذشته رو بزار توهمون گذشته بمونه
khanomgooll مدیر استارتر عضویت: 1403/10/18 تعداد پست: 969 بخدا همه نه همه ولی بیشتر آدما توهمین وضعیتن فقط گذشته رو بزار توهمون گذشته بمونه خیلی سعی میکنم .ولی ی چیزی پیش میاد که باز یادم میوفته میرم تو فکر
naazzi عضویت: 1404/07/07 تعداد پست: 107 خیلی سعی میکنم .ولی ی چیزی پیش میاد که باز یادم میوفته میرم تو فکر فقط خوش بین باش تا وقتی ک انرژیم منفی داشته باشی همینی