2777
2789
عنوان

به نظرتون چطوری با دخترم تمرین کنم

124 بازدید | 10 پست

دخترم کلاس دومه املا هر روز از اول درس ده کلمه از هردرس میگم و خیلی خوب شده و بی غلط ه

نگارش هم هر روز باهاش کار می کنم مثلا با حوصله بی حوصله اینا مخللف هم معنی 

حالا موند ریاصی هر روز یه فصل کار کنم یا هر روز کل فصل ها خلاصه؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ممنون پس چطور نمی دونی کجان

منظورم اینکه نمیدونم کدوم مبحثن.

چون خود دخترم تکالیفش رو انجام میده.

معلم دومشون هم اصلا تو شاد تکلیف نمیذاره، گفته یه دفتر یادداشت بخرین که معلم تکالیف رو زنگ آخر پای تابلو مینویسه و بچه ها یادداشت میکنن.

در کنار. تکالیف تمرین دیگه نداره؟

کامل متوجه منظورتون نشدم.

معلمشون هر روز کاربرگ میده برای فارسی و ریاضی که اونارم خود دخترم حل میکنه و میذاره تو کیفش.

فقط گاهی میگه ازم قرآن بپرس، فارسی بپرس که میپرسم وگرنه نمیدونم از کجا تکلیف مشق داره، ریاضی چه صفحه ای رو مثلا امروز باید حل کنه.

خب اینکه مشقشو چک نمیکنی عجیبه بینی درست نوشته،خوش خط و مرتبه،چقدر مشق داره

من دخترم کلاس اوله سرمشق میدم کنارش میشینم تا ببینم درست وخوش خط نوشته،میخونه مینوسه یا فقط مینویسه تموم بشه

براش نمونه سوال و جدول دوستی میکشم دیکته شب میگم

هر روز ازمدرسه میاد دونه دونه کتاباشو نگاه میکنم که چی یاد گرفته،مدرسه چیکارکرده

خیلی زیاده بخوام بگم،

کاربرگ رنگ کردنی وحل کردنیم داره،کلی هم نقاشی کشیدنی برای درس علوم داره ،کاردرستی ریاضی داره،کاربرگ قران همشو من چک میکنم حتی اگه خودش نوشته باشه اون روز مهمون داشته باشم یا کار داشته باشم من اخرشب بزارم تو کیفش حتما نگاه میکنم

چرا عجیب؟!مگه شماها چطور و چند ساعت با بچه هاتون کار میکنید؟!من یادمه خودم هم اینطور بودم‌.

خب اینکه مشقشو چک نمیکنی عجیبه بینی درست نوشته،خوش خط و مرتبه،چقدر مشق داره

من دخترم کلاس اوله سرمشق میدم کنارش میشینم تا ببینم درست وخوش خط نوشته،میخونه مینوسه یا فقط مینویسه تموم بشه

براش نمونه سوال و جدول دوستی میکشم دیکته شب میگم

هر روز ازمدرسه میاد دونه دونه کتاباشو نگاه میکنم که چی یاد گرفته،مدرسه چیکارکرده

خیلی زیاده بخوام بگم،

کاربرگ رنگ کردنی وحل کردنیم داره،کلی هم نقاشی کشیدنی برای درس علوم داره ،کاردرستی ریاضی داره،کاربرگ قران همشو من چک میکنم حتی اگه خودش نوشته باشه اون روز مهمون داشته باشم یا کار داشته باشم من اخرشب بزارم تو کیفش حتما نگاه میکنم

خب اینکه مشقشو چک نمیکنی عجیبه بینی درست نوشته،خوش خط و مرتبه،چقدر مشق دارهمن دخترم کلاس اوله سرمشق ...

دختر من خوش خطه. از نظر مرتب بودن هم خوبه ولی زیاد بهش اصرار نمیکنم که خیلی مرتب باشه تو رنگ کردن و مشق نوشتن یا کاردستی درست کردن. میذارم خودش کاردستی درست کنه حتی اگه کمی نامرتب باشه. کاربرگ هاش رو هم سه چهار بار دیدم کامل و خوب می نویسه، دیگه زیاد کاری ندارم. من دخترم رو خودم مدرسه میبرم و میارم، تو راه خودش میگه مثلا امروز چیکار کردن، املا چطور بود و از این چیزا. اکثرا آخر شب یا صبح، برنامه ی درسیش هم خودش میذاره تو کیفش و گاهی من میذارم. گاهی نمیدونم امتحان داره و خودش میخونه و میده.

خلاصه بگم شما مادر بسیار خوبی هستید ولی بذارید دخترتون خودش کارهاش رو انجام بده حتی اگه بعضی کارهای مدرسش بمونه و فردا معلم توبیخش کنه. یاد میگیره دیگه خودش کاراش رو بکنه.