2777
2789

من خودم از نظر خودم خیلی خوشگل نیستم معمولیم ولی بقیه میگن خوشگلی چون سفیدم ایرانی ها ندید بدید سفیدن وگرنه بینیم کوچیکه ولی زیاد خوش فرم نیست چشمام هم زیاد خوش فرم نیست عمل هم نکردم چون خانواده ام متعصب هستن. به روز هم نیستم خانواده نمیزارن آرایش و تیپ

اصلا اعتماد به نفس ندارم پسره هم خوشگل و خوشتیپ و به روز و چشم سبز و  درشت و سفید و هیکل خوب بقیع شرایطش. هم خیلی خوبه 

ولی من اصلا اعتماد به نفس ندارم من خیلی برم میاد مردی از خودم سرتر میترسم بزنش تو سرم با بقیع مقایسه کنن من مادرم هم خیلی خوشگل بود همچنین خواهرم و بقیه همیشه میگفتن تو زشت تری. 

اصلا دوست ندارم کلا هیچ وقت هم ملاکم ظاهر نبود اخلاق فقط و درآمد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبول کن بنظرم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

دوست ندارم اینجور من خودم خیلی تو زندگیم تحقیر شدم بدم میاد مرد خوشگل سرتر

به نظرم تو خیلی خوشکلی فقط عزت نفس نداری ،وگرنه اینقدر خوبی که اون پسندت کرده و دوستت داره 

⚘اللّهم عجل لولیک الفرج⚘ اگر زحمتی نیست برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید . تنتون سلامت و دلتون خوش...