2777
2789

خواهشا حمله نکنید آخرین تاپیکامه دارم جمع بندی میکنم🤣🤣

دو روز پیش رفتم از یه شهر دیگه طلا خریدم از یه طلافروشی که پدر و پسرن بعد حدود دوسال پیش ازشون یه النگو تک گرفتم

پسره به باباش گفت میشناسیشون باباش گفت نه گفت ایشون همون خانومین که دوسال پیش ازمون یه النگو تک طلا سفید گرفتن(تا اینجاشو تاپیک زدم خیلیا گفتن رفتارش عادیه خیلیا مشتریاشون یادشون نمیره)سه ساعتم پسره دنبال جعبه خوشگل واسم میگشت آخرش یدونه پیدا کرد آیدی پیجشون روش بود /بعد تا یه مبلغی رو میشه روزانه واریز کرد بقیشو باید ندیده و نشناخته بهمون اعتماد میکرد تا روز بعد که پول اومد تو حساب واسشون واریز کنیم پسره همش به باباش میگفت اینا خوش حسابن قابل اعتمادن و این حرفا بهشون بده!!(من راستش تعجب کردم چون فقط یه بار ازشون خرید کرده بودم)

امروز باز رفتیم همون شهر مامانم ازشون خرید کرد پسره یجوری همش ریز نگام میکرد من روم نشد اصلا نگاش کنم خودمو همش با دیدن طلاها سرگرم کردم تا مامانم کارش تموم شد یهو دیدم پسره رفت بیرون واسه منو مامانم هویج بستنی گرفته بود(الان دو روزه باباش شماره بابامو داره به خاطر اینکه یه بخشی از مبلغو باید فرداش واسش واریز میکردیم شماره رو گرفت خیلیا گفتن شاید به خاطر آشناشدن باباهاتون رفته گرفته و این حرفا)

اساتید من درکی از این رفتار ندارم میشه تفسیر کنید اینم عادیه یا نه؟😂

لطفا روراست باشید تحمل شکست عشقی جدید ندارم😂

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️

سرم درد میکن نمیتونم انقد بخونم

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

احتمالا خوشش اومده منتظر تائید خانواده اشه

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

آن چه میبینی نیمی از من است؛🌜نیم دیگر را باید حس کرد نه قضاوت🌱باردار نیستم اتیکت برای هدفمه قشنگم😅😉

یه نگاه سرسری بنداز لطفا🥲🩷

بخدا خیلی وحشتناک حالم بده 

ولی خب میخونم بعدا تگم کن🤍

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

حاله اگه من بودم عین اسکولا داد میزدم :نهههه کی گفتههه ما قابل اعتمادیم؟  غلط کردییی پسره ی عبدال آبادی😂😂😂😐کارت بکش ببینم .یعنی  چییی که ما قابلل اعتمادییییم

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود، حتی شما دوست عزیز😐من آدم آرومیم بازی نکن با روحیم😐😂

حاله اگه من بودم عین اسکولا داد میزدم :نهههه کی گفتههه ما قابل اعتمادیم؟ غلط کردییی پسره ی عبدال آب ...

اون لحظه کلا هنگ هنگ بودم🤣

برای خود زندگی کنیم نه برای نمایش دادن آن به دیگران.     دختر جنوبم🐚🧜🏻‍♀️