مستاجر نیستم ولی از وسیله ی زیاد بدم میاد کلی از وسیله اضافیامو فروختم یا بخشیدم بنظرم تحت هیچ شرایطی وسیله اضافی نگیر فقط فرش و سرویس چوب و وسایل آشپزخونه به اندازه من آینه کنسولم میخوام رد کنم بره
مستاجر نیستم ولی از وسیله ی زیاد بدم میاد کلی از وسیله اضافیامو فروختم یا بخشیدم بنظرم تحت هیچ شرایط ...
من ۷ ساله ازدواج کردم عزیزدلم همه چی هم دارم تو جهازم ولی تو اسباب کشی پیر شدم الانم بچه دار شدم سیسمونی دخترم هم اضافه شده منم از شلوغی بیزارم و دلم میخواد تخت و پاتختی ها و میزاتو رد کنم بره واقعا خستم از جابجایی و جمع وری
من ۷ ساله ازدواج کردم عزیزدلم همه چی هم دارم تو جهازم ولی تو اسباب کشی پیر شدم الانم بچه دار شدم سیس ...
من خودم سه ساله ازدواج کردم ای کاش پول این همه وسیله رو میدادم طلا، سه تا سرویس قابلمه دارم فقط از یه سرویسش استفاده میکنم چند سایز آبکش استیل و پلاستیکی دارم فقط از دوتا دونه استفاده میکنم اینا رو مثال زدم خیلی وسیله دیگه هم هست با اینکه کلی تو دیوار فروختم و بخشیدم به بقیه برا سیسمونی بچم دیگه با احتیاط خرید کردم و بجای وسیله ی زیاد برا دخترم یه مقدار طلا گرفتم تو هم تا میتونی وسیله های بلا استفاده رو بفروش