2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مستاجر نیستم ولی از وسیله ی زیاد بدم میاد کلی از وسیله اضافیامو فروختم یا بخشیدم بنظرم تحت هیچ شرایطی وسیله اضافی نگیر فقط فرش و سرویس چوب و وسایل آشپزخونه به اندازه من آینه کنسولم میخوام رد کنم بره

یعنی اینکه چقدر اسباب و وسایل منزل دارید و موقع اسباب کشی سخت‌ تون نیست

عاو خب خیلی زیاد داریم چون خونمون بزرگه

تا وقتی خونه ی جدیدمون آماده بشه حدودا دو سه ماه مستاجریم که الان یماهش گذشته ولی خب 

سخت نبود

[یادم میمونه چرا شروع کردم ..✨️🫧]امیری حسین ، و نعم الامیر ..:)"🕊

مستاجر نیستم ولی از وسیله ی زیاد بدم میاد کلی از وسیله اضافیامو فروختم یا بخشیدم بنظرم تحت هیچ شرایط ...

من ۷ ساله ازدواج کردم عزیزدلم همه چی هم دارم تو جهازم ولی تو اسباب کشی پیر شدم الانم بچه دار شدم سیسمونی دخترم هم اضافه شده منم از شلوغی بیزارم و دلم میخواد تخت و پاتختی ها و میزاتو رد کنم بره واقعا خستم از جابجایی و جمع وری

عاو خب خیلی زیاد داریم چون خونمون بزرگهتا وقتی خونه ی جدیدمون آماده بشه حدودا دو سه ماه مستاجریم که ...

قطعا تهران نیستی شما،ما که تهرانیم خونه هامون کوچیک و اجاره هامون بالا

کجاش

نمیتونم بگم که🫠

ولی خب چون یک دفعه ای شد و مجبور شدیم یه خونه پیدا کنیم که تا وقتی خونه خودمون آماده میشه موقت زندگی کنیم فعلا خودِ خود تهران نیستیم اطرافشیم 

نمیتونم بگم که🫠ولی خب چون یک دفعه ای شد و مجبور شدیم یه خونه پیدا کنیم که تا وقتی خونه خودمون آماده ...

سالم باشی ما ۵۰ متر۵۰۰ دادیم ماهی ۱۱ اجاره واقعا سخته

سالم باشی ما ۵۰ متر۵۰۰ دادیم ماهی ۱۱ اجاره واقعا سخته

ماعم خونمونو دادیم اجاره ۹۰ متره ۲۵ تومن ، یک میلیارد ..

واقعا سخته اجاره نشینی 

حالا صاحبخونه ی ما آشناس خیلیییی خوب میگیره نسبت به بزرگی خونه ولی خب ..

ماعم خونمونو دادیم اجاره ۹۰ متره ۲۵ تومن ، یک میلیارد ..واقعا سخته اجاره نشینی حالا صاحبخونه ی ما آش ...

خیلی سخته با نوزاد خدا کمک کنه به همه شما هم رحم کنید به مستاجرتون

من ۷ ساله ازدواج کردم عزیزدلم همه چی هم دارم تو جهازم ولی تو اسباب کشی پیر شدم الانم بچه دار شدم سیس ...

من خودم سه ساله ازدواج کردم ای کاش پول این همه وسیله رو میدادم طلا، سه تا سرویس قابلمه دارم فقط از یه سرویسش استفاده میکنم چند سایز آبکش استیل و پلاستیکی دارم فقط از دوتا دونه استفاده میکنم اینا رو مثال زدم خیلی وسیله دیگه هم هست با اینکه کلی تو دیوار فروختم و بخشیدم به بقیه برا سیسمونی بچم دیگه با احتیاط خرید کردم و بجای وسیله ی زیاد برا دخترم یه مقدار طلا گرفتم تو هم تا میتونی وسیله های بلا استفاده رو بفروش 

من خودم سه ساله ازدواج کردم ای کاش پول این همه وسیله رو میدادم طلا، سه تا سرویس قابلمه دارم فقط از ی ...

اخه کجا و چجوری بفروشم گلم منم ی عالمه وسیله دارم یادم بده بفروشم