2777
2789

خدایا کمک دلتنگم

مت با این بهرام افشاری برنامه داشتم

۶ میلیون دادم رفتم ساری و مشهد ببینمش 

ترو قرآن یک راه بدید مگه چیز نشدنی هم هست آخه چقد کامنت منفی آخه من میخوام بدونم بهش پیام بدن غرورم خورد نمیشه یا نه چه کنم از درد این عشق همین

به قرآن مجید گدای کنار خیابون بود میخواستم گناه من چیه که عاشقم پیام بدم یا نه تروخدا بگید

۴ سانس رفتم عکسم گرفتم شماره تهیه کننده و رفیقش کا همون هست رو دارم بهش بگم به بهرام بگه دوسش دارم خدایا یه موقعی ۵۰۰ تا تاپیک زدم که دوستم میخواتش ولی دروغ بودم خودم میخوام کمک دوست دارم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😏😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭 بخدا اگه گدای سر چهاره هم بود میخواستم

من از تیر ماه دوسش دارم براش تاپیک میزنم از تهیه کننده شمارشو گرفتم محمد قدس خیلی هوله بدم میاد ازش مجبورم بهش پیام بدم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

خدا به دادم برسه خیلی سختمه محض اطلاع تازه رفتم تو ۲۰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه کاربری دوم مهدی احمدوند 😁

کاربران عزیزی که در یکی از زیرمجموعه ها قرار دارند بدانند و آگاه باشند که باهاشون حال نمیکنم . می‌دونم براتون مهم نیس ولی برای خودم مهم بود که بهتون بگم ازتون خوشم نمیاد 🤣  :  ۱- اونایی که دنبال حس ششم توی سایت میگردن.             ۲- اونایی که می‌پرن وسط تاپیک بقیه و یه موضوع دیگه رو وسط می‌کشن (مخصوصا اونایی که دنبال لطفا برام  دعا کنید و صلوات  بفرستید و .... هستن. خودت مثل یه خانم متشخص تاپیک بزن. تو که به صلوات اعتقاد داری حتما به حق الناس هم اعتقاد داری دیگه . اون کارت حق الناسه. مثل اون کاربری که بهش اینو گفتم و در جواب سر استارتر منت هم گذاشت که «اگه من رفتم تو تاپیکش، ثواب صلوات برا اون می‌ره» نباش 🥴 )              ۳- و رتبه نخست هم میرسه به اونایی که در برابر مشکلات چشمشون رو بستن و یه کلمه «خود تحقیر » یاد گرفتن            پی نوشت: فعلا همین هارو یادم اومد ولی این لیست اپ دیت میشود. پس فکر نکنید اگه توی این لیست نیستید مهر تایید منو گرفتید 🤣.    

تورو خدا توروخدا توروخدا دیگه تایپیک نزن

تاپیک تورو تحمل کنیم یا اون کاربر مهدی احمدوندو ک شوهر کور میخاد ثواب کنه کباب بشه

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....