2777
2789

امشب ب شوهرم گفتم برام بیاره برای سیسمونی بچم.اومده ن جعبه ای ن کارتنی نه بسته بندی فله همینطور آورد.بعد میخاستم امتحان کنم ک چطور میتونم باز و بسته کنم دیدم نمیشه اوت دوتا خارش رو هم نمیشه یکساعت درگیرش بودم نشد.ب شوهرم گفتم برو پسش بده

فقط 4 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

باید جعبه داشته باشه، من سر دخترم اونت خریدم اینبار دکتر براون از براون راضی ترم شیر قطره ای میاد

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باید جعبه داشته باشه، من سر دخترم اونت خریدم اینبار دکتر براون از براون راضی ترم شیر قطره ای میاد

من ب شوهرم گفتم دکتر براون گفت نداشت.اره هیچ جعبه ای نداشت گفتم مگه میشه بدون بسته بندی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

شیشه شیر اونت مجموعه ی سه تایی توی یه جعبه هست بعضی مغازه ها میارن سه تا با سه سایزه بعد قیمتش 3میلیونه هر کسی نمیخره بعد میان اون جعبه رو باز میکنن تک تک سایز های مختلفو دونه ی میفروشن اینطوری میشه شیشه شیر اونت بدون جعبه یا جعبه از تو سایت اونت هم بری میتونی ببینی

فقط 21 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
شیشه شیر اونت مجموعه ی سه تایی توی یه جعبه هست بعضی مغازه ها میارن سه تا با سه سایزه بعد قیمتش 3میلی ...

یعنی فیک نیس؟۸۸۰گرفتیم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...