2777
2789

خواهشاً نیاید بگید دوست صمیمی نمی خواد و فلان پشت سرت یک حرف دیگه می زنند و تمرکز رو خودت باشه این حرف هارو نگید اصلا 

من الان چند تا دوست معمولی پیدا کردم ۴/۵ تا 

در حد سوالات درسی و این که تو دانشگاه تنها نباشم یکی شون که یکم از بقیه صمیمی تر شدم با من زیاد کلاس نداره ترم اول هستم ولی از ترم بعد به احتمال زیاد مثل هم کلاس برداریم ولی بازم آنقدر صمیمی نیستیم چجوری دوست صمیمی پیدا کنم 🥺🥺 بعضی بچه ها با رفیق های دبیرستان شون اینجا هستند خیلی خوش میگذره با هم میخندن و حرف می زنند من دوست دارم چند نفر بشدت صمیمی باشیم که راحت حرف بزنیم همش باید حواسم باشه جلوی اینا سوتی ندم بیشتر هم من حرف می زنم و بحث زو باز می کنم کاش رفیق های خودم اینجا بودند هیچ کدوم این دانشگاه نیستند 😞😞چیکار کنم دلم رفیق واقعی میخواد که خیلی صمیمی باشیم من یک هفته دیر تر رفتم همه با هم آشنا شده بودند

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منممم همینطور. ولی من حتی یک آشنا هم ندارم بشینیم کنار هم یا تو ی گروه ..!

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

متاسفم ک میگم صمیمی شدن اصلا خوب نیست من خیلی دارم اذیت میشم سر یکسری مسائل..ب ناراحتی های بعدش نمی ارزه..و خب تنهایی رو ترجیح میدم حس میکنم..شاید بنظر تو داره بهشون خوش میگذره..چون خودم با دو نفر خییلی صمیمی هستم اما ۸۰درصد مواقع خیلی ناراحت میشم از دستشون چون حساسم..و خب وانمود میکنم ک خوش میگذره

منممم همینطور. ولی من حتی یک آشنا هم ندارم بشینیم کنار هم یا تو ی گروه ..!

منم آشنا نداشتم خب خودم حرف زدم باهاشون متاسفانه الان دو هفته هست دانشگاه تعطیل شده ارتباط نداریم زیاد با هم دیگه صمیمی نمی شیم نزدیک شدیم ولی صمیمی نه 

از همه دورم بشم خودم دلیل حال خوبم میشم                       بی خیال هر کی که بود بهتر از اونی که بودم میشم 💎

از بقیه تعریف کن از زیبایی هایی که میبینی سعی کن بیشتر بشنوی تا بگی از خودت و خانوات نگو از خودش و خانوادش بپرس وقتی راجب خودش ازش سوال میکنی احساس خاص بودن میکنه اسم کوچیک صدا بزن اما قشنگ و کامل

متاسفم ک میگم صمیمی شدن اصلا خوب نیست من خیلی دارم اذیت میشم سر یکسری مسائل..ب ناراحتی های بعدش نمی ...

پس من چه کنم دلم می گیره تو دانشگاه یک بار به یکی شون گفتم میای بریم بیرون دانشگاه گفت نه حال ندارم ولی اکیپی رفتیم دوبار گفتم یک بار تنها بریم که صمیمی تر بشم بااین دختره قبول نکرد الان خورده تو ذوقم اصلا شدید 

نمی‌دونم فک نکنم ناراحت باشند آخه 

ترم ۷ پزشکی ام دارم طبق تجربه بهت میگم اوکی برو پیدا کن زنرگیت رو بزار کف دستش درد هات هم بگو که موق ...

من چیکار دارم زندگی مو بگم بهش منظورم اینه که با هم بریم بگردیم و ...خیلی صمیمی باشیم نه این که بیام داستان زندگی مو بگم 

پس من چه کنم دلم می گیره تو دانشگاه یک بار به یکی شون گفتم میای بریم بیرون دانشگاه گفت نه حال ندارم ...

عزیزدلمم سعی کن دلخوشیت وابسته ب هیچکس نباشه..میدونم تنهایی هم اصلا خوب نیس .ترم اول ک بودم همین حس بد رو داشتم ولی بعد ها فهمیدم من خیلی ادم زودرنجی هستم و خب اونقدرا مهم نمیگیرنش این خصلتمو و مدام ناراحتم و حس بد دارم..مخصوصا ک دوستیمون سه نفره است

از بقیه تعریف کن از زیبایی هایی که میبینی سعی کن بیشتر بشنوی تا بگی از خودت و خانوات نگو از خودش و خ ...

میدونی یک مشکلی که هست اینه من سر هر کلاس کنار یک نفر هستم بعد با همون طرف حرف می زنم و..‌. ولی از بس هر دفعه آدم های متفاوت میان میرن که نمیشه آدم تا میاد با یکی صمیمی بشه می بینه خبری ازش نیست یا پیش یک نفر دیگه نشسته وگرنه این حرف هایی که زدی همه رو امتحان کردم تعریف کردم ازشون هم راجب کنکور و رشته و خانواده همه چی سوال پرسیدم