پاستیل_صورتییییی مدیر استارتر عضویت: 1404/07/22 تعداد پست: 173 عنوان کی تلگرام داره😭😭😭 107 بازدید | 16 پست بچها کی تلگرام داره کار واجب دارم دیروز | 00:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 کاش داشتم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2956 کاش داشتم خو نصب کن اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 خو نصب کن نمیتونم فعلا 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2956 نمیتونم فعلا نه پشیمون شدم بدرد نمیخوره اصلا نصب نکنی سبک تره سرت یکی تلگرام یکی اینستا اصلا نصب نکن .چرا گفتی کاش داشتم ؟ یه جوری با حسرت گفتی . گفتم نصب کن😂 اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 نه پشیمون شدم بدرد نمیخوره اصلا نصب نکنی سبک تره سرت یکی تلگرام یکی اینستا اصلا نصب نکن .چرا گفتی کا ... دوتاشم ندارماینستا ک از اول نداشتمتلگرام هم ی سالی میشه ندارم فقط چند ماه نصب کردمنمیدونم منم دلم میخواد از خودم عکس بذارم با دوستام حرف بزنم الان خیلی خیلی تنهام هعی 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 دوتاشم ندارماینستا ک از اول نداشتمتلگرام هم ی سالی میشه ندارم فقط چند ماه نصب کردمنمیدونم منم دلم م ... بعد کنکور صدرصد نصب میکنمممم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2956 دوتاشم ندارماینستا ک از اول نداشتمتلگرام هم ی سالی میشه ندارم فقط چند ماه نصب کردمنمیدونم منم دلم م ... الهی توکلت برخدا منم الان تنهام مثل خودت .با هر کی هم بودم یا خوبی کردم سو استفاده کرد آهان میدونم چی میگی ولی فعلا اگر درس میخونی نصب نکن تا درست تمام بشه اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
shadmehramm عضویت: 1403/09/10 تعداد پست: 2956 بعد کنکور صدرصد نصب میکنمممم اینستا ک مسخره هست بنظرم .تل باز بهتره . اینستا الکی وقتت رو میگیره اگه امضامو میخونی .برا سلامتی پدرمادرم و حاجت دلم یه صلوات بفرستی ممنون میشم و امام زمانم (عج). 🌸
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 الهی توکلت برخدا منم الان تنهام مثل خودت .با هر کی هم بودم یا خوبی کردم سو استفاده کرد آهان میدونم ... درست میشهاره درس میخونم بعد کنکور نصب میکنم همشو و فقط عشق و حال 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
دختر_نوجوان عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2148 اینستا ک مسخره هست بنظرم .تل باز بهتره . اینستا الکی وقتت رو میگیره ناحاالا نداشتم حس میکنم خیلی خوبه😭🤣🤣 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟