2777
2789
عنوان

خانوما به نظرتون قابلمه و ماهیتابه جنس استیل بخرم❓❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 331 بازدید | 40 پست
استیل دیگه عزیزم این همه قابلمه خوب چرا میخوای استیل بخری

اخه میگن از لحاظ سلامتی استیل و چدن طبیعی و سرامیک خالص از همه بهتره. ولی تو ساخت چدن و سرامیک تقلب زیاد میشه. فقط استیل میمونه. خودم سالیان سال تفلون خوردم🤦‍♀️

برای شادی روح پدرم یه صلوات میفرستی؟ 🥀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخه میگن از لحاظ سلامتی استیل و چدن طبیعی و سرامیک خالص از همه بهتره. ولی تو ساخت چدن و سرامیک تقلب ...

متاسفانه قیمت استیل خیلی بالاس

من برای جهیزیه خیلی قیمت گرفتم از جاهای مختلف

شنیدم فقط جنس استیل بی ضرر هست ،ولی فکر کنم کار باهاش سخت باشه 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

برای غذاهای آبکی خورشت آش آبگوشت عدسی.. عاااالیه ولی بردمو سرخ کردن با روغن کم جالب نیست.البته من برنج امنپتحان نکردم.ولی خوبیش اینه عمریه ک همیشه نو و تمیز.من که دوسش دارم.یدونه دارم دوست دارم دو سایز دیگه هم بخرم روحی هارو بندازم دور

من یه ماهی تابه و قابلمه کوچیک دارممارک‌فیسلرخواهرم برام خریدعالیه

ایران گرفتید؟

برای سرخ کردن میزارید روغن داغ بشه بعد مواد رو می ریزید؟

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

ایران گرفتید؟برای سرخ کردن میزارید روغن داغ بشه بعد مواد رو می ریزید؟

خواهر بزرگم خرید برام

قیمتش رو نگفت 

اره روغن کاملا داغ باشه نمی چسبه

برنج زود می سوزه اما بزاری دوساعت خیس بخوره کل سوختگی هاش با اسکاج راحت پاک میشه