2777
2789
عنوان

مشکل من فق با مرگم حل میشه

70 بازدید | 10 پست

دوستان من چند ساله وسواس بیماری پنداری دارم و با هر علامتی فکر میکنم سر...طانه جدیدا حتی نگرانی سلامتی خانوادمم شدم 

زندگیم واقعا مختل میکنه حتی بدنمم سریع خسته میشه از این فکر کم اشتها میشم سه ماه بابتش افسرده بودم زندگیم واقعا داره با این فکر نمیگدره جلو پیشرفت و فعالیت کاری تحصیلیمو گرفته چون دهنم مدام درگیرشه 

ولی اگر بمیرم دیگه مردم دیگه نگرانی وجود نداره 

شاید بگید برو روان پزشک خب اصلا برم یه مدت قرص بخورم قرصارو دیگه نخرم که دوباره این افکار برمیگرده

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باور کن سیستم ایمنی بدنت هم میاد پایین خودت هم اذیت میشی

اره حس میکنم میاد پایین 😞 دارم آب میشم از این فکر 

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

اره حس میکنم میاد پایین 😞 دارم آب میشم از این فکر

برو دکتر بخدا بهتر میشی

لایک ندوست😌🙆🏻♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2339664 ناشناس برای حرفامون💕 قوانینو بشکن، تو به دنیا نیومدی که معمولی باشی!

منم هر روز دنبال اینم درمان سرطان اومده یا نه ولی فقط در مراحل اولیه درمان کامل داره وقتی پیشرفت کنه درمان نداره فکر نکنم هیچوقتم درمانش بیاد 

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
منم هر روز دنبال اینم درمان سرطان اومده یا نه ولی فقط در مراحل اولیه درمان کامل داره وقتی پیشرفت کنه ...

وای تورو خدا این چی بود گفتی 

وحشتمو بیشتر کردی