2777
2789
من ب نامزد داداشم حسودیم میشه😐

داداشم خیلیییی دوست دارم بهترین دوستمه خیلی هوامو داشته همیشه دوس ندارم ازدواج کنه 

خیلی سعی میکنم منطقی باشم ولی نمیتونم بعد نامزدش طفلک خیلی سعی میکنه هام ارتباط بگیره من محل نمیدم انگار دشمن خونیمه من واقعا دوست دارم داداشم خوشبخت باشه ولی حس میکنم دارم برادرمو شیر میکنم با کسی 

یکمم وابستشم ازم ۱۱ سال بزرگتره من چون پدر بدی داشتیم از بچگیم داداشم مثل بابام بود خیلی هوامو داشت همین شد ک اینجوری شدم 

واقعا دلم نمیخاد باعث بشم ی وقت بینشون مشکلی یا بحثی پیش بیاد🥲ی جورایی هم براش خوشحالم هم ناراحت

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عادت می کنی کم کم و داداشتم ازت دور میشه به زودی

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش

خواهش میکنم ازت نزار باعث خراب شدن زندگیشون بشی بعدا دودش تو چشم خودت میره اشک به چشم دختره میاری خدا دلتو خون میکنه بزار زندگیشون رو کنن داداشت هیچ مسئولیتی درقبال تو نداره وقتی زن بگیره نمیتونه توروهم گردن بگیره زنش باید راضی باشه اشکال نداره اگه نباشه خداهم راضی نیست ... حسادتم نکن بزار خدا برای توهم خوب بخواد

ی بردار شوهر و خواهرشوهر شبسه تو داشتم خدا میدونه چ بلایی نمونده بود سر من بیارن اخرم زندگیم خراب شو

من اصلا دلم نمیخاد ی وقت زندگیم اسیبی ببینه ی درگیری درونه درونم احساس میکنم دارم داداشمو تقسیم میکنم باهاش 

از طرفی هم دختره خیلی دختر خوبیه طفلک من تو قیافم دست خودمم نیس

میدونی تقصیر تونیست تقصیر این داداش هاست که تومجردی خیلی خوبی میکنن بع خانواده بعد میشه وظیفه وقتی میخان زن بگیرن هیچ کس چشمش برنمیداره به زنش خوبی کنه طرف شوهر خودم هم همین بود یعنی خانواده اش بیچاره ام کردن 

خواهش میکنم ازت نزار باعث خراب شدن زندگیشون بشی بعدا دودش تو چشم خودت میره اشک به چشم دختره میاری خد ...

عزیزم من نگفتم داداشم نسبت ب من مسئوله من چیزی ازش نمیخوام ک من فقط رابطمون خیلی نزدیک باهم وگرنه من چیزی نخواستم از داداشم ک 😶

با داداشت حرف بزن

شاید باهاشون رفتی بیرون و امدی میفهمی که فقط جمعتون سه نفرشده و بیشترخوش میگذره

اگه طلاق بگیرن داداشت افسرده  بشه خوبه

از فکرو خیال پیر بشه خوبه

خودتم چند وقت بعد شوهر میکنی اون تنها و بدون عشق بمونه خوبه

عزیزم ادم باش😘

میدونی تقصیر تونیست تقصیر این داداش هاست که تومجردی خیلی خوبی میکنن بع خانواده بعد میشه وظیفه وقتی م ...

بخدا من اصلا نمیخوام ی وقت ب زندگیش اسیبی بزنم اخه چطور ممکنه من بد داداشمو بخوام؟ 

من هیچوقت نگفتم وظیفشه هرکار کرده لطفش بود ن وظیفه 

من وقتی اودم اینجا میکنم یعنی ادم عوضی ای نیستم فقط رفتارم دست خودم نیس چطور میتونم بد داداشمو بخوام اخه گلم

چون می‌ترسی برادرتو‌ ازدست بدی. اینجور مواقع اگر عروسهای واقعا این مطلبو حس کنن تنها راهش اینه اطمینان بدن قصد ندارن بین شما و برادرتون جدایی بندازن و اونو ازدست بدین اینجوری حساسیت شماهم ازبین می‌رفت البته باید نیت صادقانه باشه نه دلداری الکی 

برادرت اون خانوم رو دوست داره و از این به بعد شریک زندگیشه و بعده ها مادر بچه هاش . ولی همیشه و همیشه شما خواهر عزیزو دوست داشتنیش هستی . دیگه این بستگی به خودت داره که در کنار برادرت و خانومش باشی و رابطه ات رو با خانومش خوب کنی تا رابطه داداشت با تو هم محکم تر بشه یا جلوشون وایستی و بخوای با خانومش مقابله کنی تا داداشت مجبور بشه یکیتون رو از زندگیش حذف کنه یا حضور شما رو تو زندگیش کمرنگ کنه .. از حرفات معلومه که خانم داداشت به اهمیت شما تو زندگی شوهرش پی برده و دوستت داره و می خواد رابطه تون دوستانه باشه پس توم باهاش گرم بگیر دوست شو باهاش . اصلا فردا برو بازار براش یه شال بگیر یا حتی یه دوتا گل سر و کش مو اصلا یه شاخه گل. بزار داداشت بدونه انقد دوسش داری که هر کی بیاد تو زندگیش رو هم به خاطر داداشت دوست داری

وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰  🤕😮‍💨😬  وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪   فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو    خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو    ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو   اول آذر ۸۰     کاش این مردم می‌فهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم  نگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...

اینجور مواقع بهتره یک نفر و واسطه قرار بدین هم حرف دل شما رو بزنه هم اون متوجه بشه و بهش گفته بشه اگر چنین قصدی اصلا ندارد با بیانش به شما آرامش رو برای دوطرف ایجاد کنه یک فرد عاقل و معتمد