2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن پشت کنکوریم اتفاقا اما ترس از قبول نشدن دارم خانواده سخت گیر همش تو خونم افسرده شدم

تلاشتو بکن با تلاش میشه 

میتونی کلاس های آنلاین شرکت کنی آزمون بدی تست بزنی میشه اگه خودت بخوای

دولتی هیچی نمیارم؟

پرسیدی بدون کنکور

منم بدون کنکورهارو بهت دارم میگم

اینارو اگ هیچی درس نخونی هم میری

دولتی نمیدونم ولی فکر نکنم دولتی بدون کنکور باشه

بالاخره بدون کنکور هم باشه شرط معدل داره

فقط صنوبر🌹

روانشناسیکامپیوترحسابداریزیست شناسیشیمیزبانو.....دانشگاه ازاد البتهههه

بعضیها رو روزانه هم داره. باید دفترچه انتخاب رشته باسوابق رو دانلود کنه

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟ 

دولتی هیچی نمیارم؟

چرا هست رشته های پیراپزشکی هم حتی هست، حتما دفترچه رو ببین 

#حجاب یعنی مهربانی؛ 💕#مهربانی به زنانی که نمی‌خواهند در جامعه و نزد همسرانشان مقایسه شوند💕#مهربانی به مردانی متأهل که وفاداری را برایشان آسان‌تر میکنم  💕#مهربانی به جامعه ای که آرامش میطلبد 💕#مهربانی به مردانی که شرایط ازدواج ندارند 💕 #مهربانی به زنان مسن تر 💕#مهربانی به خودم که می‌خواهم درمحل تحصیل و کار، بیشتر از ظاهرم هوشمندی و تخصصم دیده شود 💕#مهربانی به خانواده هایی که پاره های وجودشان را در این راه غیرت و حجاب فدا کرده اند 💕#مهربانی به کسانیکه در این شرایط اقتصادی بار ظاهر و مسائل این چنینی را نیز باید تحمل کنند💕#مهربانی به مادران و پدرانی که نگران امنیت اخلاقی دخترانشان در جامعه هستند 💕#مهربانی به جامعه زنان که لازم نیست شوی ظاهر برای جلب جنس مخالف بگیرند و...🫠         |🌱مَولایَ یا مَولای♡ انت المالکُ وَ انَاالمملوک، و هل‌یرحم‌المالک‌اِلَاالمَملوُک؟