شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2548 عنوان گوش کردم سوره بقرهههههههه 66 بازدید | 10 پست میگن خیلی خوبه برای شما فایده ای داشت 1404/09/13 | 00:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 من مجرد بودم یه روز دلم شکسته بود و با صدای بلند توی خونه پخش کردم گوش دادم فرداش شوهرم اومد خاستگاری بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2548 من مجرد بودم یه روز دلم شکسته بود و با صدای بلند توی خونه پخش کردم گوش دادم فرداش شوهرم اومد خاستگار ... نیتتون انی بود
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 نیتتون انی بود چی؟ بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 میگم نیتتون ازدواج بود اره تو کثافط غرق شده بودم دوست پسر داشتم اما اون روز توبه کردم فرداش همسرم اومدن خاستگاری بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2548 اره تو کثافط غرق شده بودم دوست پسر داشتم اما اون روز توبه کردم فرداش همسرم اومدن خاستگاری چ جالبچیز دیگه ایم دیدید
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 چ جالبچیز دیگه ایم دیدید ن من با دل شکسته متوسل شدم ب قرآن و از ته دلم توبه کردم خدا هم همسرمو بهم داد خداروشکر بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2548 ن من با دل شکسته متوسل شدم ب قرآن و از ته دلم توبه کردم خدا هم همسرمو بهم داد خداروشکر چجوری میخوندید
حمیدم355h عضویت: 1403/09/18 تعداد پست: 932 چجوری میخوندید پخش کردم هم از رو خوندم بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
شیطن مدیر استارتر عضویت: 1403/10/10 تعداد پست: 2548 پخش کردم هم از رو خوندم کآمل خوندید آخه خیلی زیادهچله نگرفتید؟