3a12 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 489 عنوان رقص لاغری 40 بازدید | 4 پست سلام خوشگلا شبتون بخیر کسی بوده با رژیم و رقص لاغرشده باشه؟؟؟ ساعت بیداری صبح رو لاغری تاثیر داره؟؟؟ کسی بوده لاغر شده باشه به باردار شدنش کمک بشه؟؟؟ برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون دیروز | 00:11 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامان۱مهدیارم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 3341 مطمئن باش ورزش و تحرک روی بارداری تأثیر عالی داره تخمدان ها فعال میشین
3a12 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 489 مطمئن باش ورزش و تحرک روی بارداری تأثیر عالی داره تخمدان ها فعال میشین امیدوارم میخام امتحان کنم ان شالله اثر کنه برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون
مامان۱مهدیارم عضویت: 1398/07/06 تعداد پست: 3341 امیدوارم میخام امتحان کنم ان شالله اثر کنه صبح زود بیدار شدن هم خیلی خوبه ،حالا رقص ک گفتید ولی پیاده روی منظم منظم صبح و عصر خیلییییی کمک میکنه ب فعال شدن تخمدان ها و تغذیه هم یادتون نره موفق باشید
3a12 مدیر استارتر عضویت: 1404/01/13 تعداد پست: 489 صبح زود بیدار شدن هم خیلی خوبه ،حالا رقص ک گفتید ولی پیاده روی منظم منظم صبح و عصر خیلییییی کمک میک ... پیاده رویی نمیتونم برم گفتم رقص و جایگزین کنم صبح ها تا ۱۰ ۱۰ ونیم خوابم سعی میکنم زودتر بیدار بشم ممنونم برای سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات بفرست ممنون