2777
2789
عنوان

امشب از حضرت ام البنین س چی میخوای

| مشاهده متن کامل بحث + 685 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه بچه

دلم خیلی ازشون شکسته

خدایاهیچوقت دخترخاله نامردموونامزدمونمیبخشم،نامردی خیلی سخته😔کاش میمردم یاباغریبه ازدواج میکرد😔من برج۸نامزدم اومد خواستگاری وبرام انگشتراوردن ونشون شدیم وقراربود7.7عقدکنیم هروقت میرفتم بیرون تنهانمیرفتم یکباردخترخالموبردم برج۱ اونجاعاشق نامزدم شد ومخ شو زد خردادماه همش بحث میکردباهام ونامزدم۹خردادبامن بحث بدی کردوقهرکرد۱۷خردادبهش پیام دادم ازدلش دربیارم ۲تاخطش خاموش بودمثل دیونه هاشده بودم میرفتم محل کارش ببینمش هعی دنیا💔🖤تاشهریورماه پیداش شدگفت بیاببینمت انگار دنیاروبهم دادن کاش نمیرفتم بهم گفت عاشق دخترخالمه ومیخوادتش و۲۷شهریور عقدش کرد😔😔دلم شکسته نمی بخشمشون😭😭🖤💔💔💔❤️‍🩹برام دعاکنیدحالم خوب بشه❤️‍🩹💔واسه داداش گلمم دعاکنیداون عاشق دخترخاله اخریم بود(خواهرهمین نامرد) که بااینکاری که خواهرش کرد متاسفانه عقدداداشموودخترخالم بهم خورد حال داداشم خیلی بده...

از حضرت ام البنین میخام ب حق ابوالفضل ک امید بابام که نا امید شدو برگردونه  خدا معجزه کنه برا خاهرم  و دفترچه تکمیل ظرفیت فرهنگیان بیاد مژگان خاهرم تو تکمیل ظرفیت فرهنگیان قبول بشه 

بابام ارادت شدیدی داره ب حضرت ابوالفضل  یهو ب رتبه و تراز بالا حق خوری کردن بابا بساط نذری و جشن داشت ب نیت حضرت ابوالفضل تا اون روز نحس اومد و دیدیم حق خاهرم خوردن رد شده اونم با نمره بالا ک اساتید و مدیرش میگفتن صد در صد چشم بسته قبوله حتی اگ مصاحبه خراب کنه چون بالا بود با مصاحبه خوبی ک خاهرم داد بازم راحت حق خوردن  دیگ هیچی مث قبل نیس مام نا امید چون ت دنیای ادما پارتی نداشتیم تلاش کافی نیست بدون پارتی هر چن کل خانواده میگن دعا کرد بی فایدس بد حالشون خرابه ولی من دوماهه جوابا اومده همش دست ب دعام نا امید نشدم امیدوارم حضرت الان در حق خاهرم مادری کنه  گریه ها مامانم دیده  معجزه کنه با خبر قبولی یهویی تو تکمیل ظرفیت فرهنگیان خداکنه امسال برگزار کنن تکمیل فرهنگیان  هر روز صبح چک میکنم سایتو هنو خبری نیس تا آخر اذر مشخص میشه خیلی استرس اوره امیدوارم امسال هم باشه و خاهرم مژگان قبول بشه تو تکمیل فرهنگیان ب حق دستای بریده حضرت ابوالفضل   

باران برای همه ی شهرهای کشورمون 🤲🏻

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود).        گوشه ای از جنایات رضاخان میرپنج https://farsnews.ir/H_raji/1760521642799780630

میدونی چرا گفتم خوشبحالت چون تو ترافیکی ، از عجوزه های از خدا بیخبر روستا دوری. چون محیط ما آبرو رو مثل آب خوردن میبرن، چون شوهرم تهرانه ۴۰ روز یبار میاد بهمون سر میزنه، چون خانوادم جنوبن و ۵ سالع نرفتم خونشون چون داخل این روستا خانواده همسرم باهام سالهاست قطع ارتباطن و برای اینکه منو آتیش بزنن هروز خبر چیزهایی ک برا جاریام میخرن ب گوشم میرسع و هزاران دلیل دیگه.

اگه تهرانی و حاشیع نداری و کسی هم نیست برات حاشیه بسازه و رنجت بده بگو الهی شکرت

از حضرت ام البنین میخام ب حق ابوالفضل ک امید بابام که نا امید شدو برگردونه خدا معجزه کنه برا خاهرم ...

دلم خیلی گرفته الهی به حق بنده های خوب خدا خواهرت قبول بشه...اگ قبول شد که میشه ان شالله حتما تگ کن 

دلم خیلی گرفته الهی به حق بنده های خوب خدا خواهرت قبول بشه...اگ قبول شد که میشه ان شالله حتما تگ کن

دورت بگردم من ک دعا میکنید  برا خاهرم مرسی از قلب مهربونت فقط مث معجزه میمونه ب خدا هر چی میگم بیخیال بشم ولی حال مامانو خاهرم میبینم دردش یادشون نرفته ب خدا خیلی این دختر تلاش کرد کاش انسانی نمی‌بود تو تجربی حتما رشته عالی میشد بره  الان اداره گف هر سال تکمیل می اومده خیلی هم قبولی داشته اخه تکمیل وتهران  بررسی میکنه دست استان نیس ک پارتی بازی کنن  نمیدونم چی میش من ک مث دیونه ها منتظر معجزم ک ب خانوادم بگم دیدید زود نا امید شدید خدا حواسش بود  برات آیت الکرسی میخونم ک حال دلت خوب باشه ب آرزویی ک میخای برسی عزیزم

امیدارم امسال هم باشه خیلی تحقیق کردم گفتن اگ باشه تکلیفش تا آخر اذر مشخصه هست یا نیست 

انشاءالله عزیزم چشم حتما میام خبرت میدم  امیدوارم با حال خوب بیام خبرت کنم ❤