2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی پدرم سکته دوم رو کرده بود دکترا فقط میگفتن از ما کاری برنمیاد براش دعا کنین

میگفتن اگ شفا بگیره معجزه ست 

و بله بعد ۲ هفته معجزه خدارو دیدیم

پدرم کما مطلق بود

ب هوش اومد و حالش خوب شد و بعد ۲ روز از بیمارستان مرخص شد

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

من بدترین زمان زندگیم نه تنها من بلکه هرکی دیگ هم بود مطمعنم بدترین زمانش می‌بود خدا دستمو گرفت و کمکم کرد تو اوج ناامیدی و بریدن از خدا کمکم کرد .تا خود قیامت اگ حتی کار دیگه ای هم واسم نکنه بازم‌بخدا مدیونشم و خجالت میکشم بهش بگم چرا ؟؟فک میکنم واسه من دیگه سنگ تموم گذاشت همه کوپن مو خرج کردم خیلییییییییییی کمکم کرد

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

وقتی پدرم سکته دوم رو کرده بود دکترا فقط میگفتن از ما کاری برنمیاد براش دعا کنینمیگفتن اگ شفا بگیره ...

تجربه ای دیگه داری در اختیار ما بزاری بزرگوار؟؟ خداروشکر

خداروشکر

تو شرایط بدی بودا

خونریزی داشتم استراحت مطلق بودم‌گفتم خدایا دیگه خسته شدم بچه موندنی بمونه موندنی نیست من دیگه طاقت ندارم گریه کردم‌

فک‌کنم ۴.۵دیقه بعد خونریزی شدید و زایمان زودرس....

تجربه ای دیگه داری در اختیار ما بزاری بزرگوار؟؟ خداروشکر

ببین خدا اگ اون چیزی ک میخای برات فراهم‌نمیکنه باور کن ب نفعته . من با ازدواجم اینو فهمیدم

من ۴ سال زندگیمو وقتمو پولمو صرف ادمی کزدم ک فقط بلد بود حرف بزنه . خاستگاری کرده بود ولی واقعا هیچی نداشت فهمیدم همزمان با من با چن نفر دیگم بوده . کات کردیم 

بعد ۲ ماهش ازدواج کردم . خداروشکر حسرت خیلی چیزا ب دلم نمونده . اما امارش میرسه ک طرف حتی واس مواد و  نون شبش داره لوازم خونشو میفروشه

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

آره خیلی اشتباه داشتم ولی بخشید منو 🥲♥️

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️