2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 209836 بازدید | 1498 پست
خودم میدونم اشتباه کردماما همسرم خیلی حرص دارههمش دلش میخاد جمع کنهبابا منم ادمم جوونم دلم میخاد خرج ...

بعدها اگه یوقت همسرت نیاز به پول داشت و میگفت اون طلا رو بیار ببریم بفروشیم چطوری میخاستی بهش بگی؟

حتما قبلا فکرشو کردی و اینکارو انجام دادی

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حالا این خانومایی که اینجا برای ۵۰ تومن له له میزنن که باهاش ات اشغال گرفتی !

خوب بلدن تو تاپیک های بچه سوم بگن عالیه بچه بیار ! ۵۰ تومن که فقط خرج بارداری تا ماه اول بچه ست.شمام پس به جای بچه که میلیاردی خرج داره برین طلا بخرین

خدایا شکرت❤️

پنجاه تومن خدایی چی پوله ؟! شوهرت بیخود کرده اعتراض میکنه .تو هم معلومه ازش میترسید که رفتی طلا بدل خریدی.باید رک و پوست کنده میگفتی عزیزم خرجش کردم .طلا دلم نخواسته بگیرم و تمام .

چرا لقمه رو دور سر خودت میپیچونی

ببین این سرویسی که عکس دادی اگه طلا بود تو با50تومن دستبندشم نمیتونستی بخری چجوریه که شوهرت نگفته ای ...

آفرین،فیکه تاپیکش

دور گردون گر دو روزی بر مراد ما نرفت دائماً یکسان نباشد حال دوران غم مخور

هوش مصنوعیت چیه کار خیلی خوبی کردی ولی کار هر دوتون اشتباه بود هم کار همسرت که میگفت فقط طلا بخر و ح ...

همسرش میگفته طلا چون فکر پس انداز بوده باز خوبه ۵۰تومنو نمیخواسته برا خودش بگیره الکی خرج کنه

خدایا ازت ممنونم که همیشه هوامو داشتی و داری 

اولن ک پنجاه تومن واقعا در حال حاضر مبلغی نیست

شما بخای دو دست لباس برند معمولی زارا منگو

یا حتی کالای ایران کیف کفش مثلا مارال بخری

و ی چند قلم لوازم اریشی و بهداشتی پنجاه تومن تموم شده

چطور میخاد همسرتون متوجه بشه ک بقیه میگن پنجاه تومن چیکار کردی

و اینکه شما نباید ب همسرتون دروغ میگفتید

حالا هم زمانی ک متوجه شد باید بهشون راستشو میگفتید و انقدر اصرار پا فشاری نمیکردید

یا هم نقره ابکاری طلا میخریدید ک همسرتون متوجه نشه

الان هم زیاد بهش رو نده و از خودت ضعف نشون نده

این حقت بود پول خودتو اونجور ک صلاح میدونی خرج کنی

خانما معمولا خودشون بر علیه خودشونن

تا ب الان چند بار اقایون برای پول های خودشون ک خرج میکنن ب خانم هاشون توضیح دادن

والا تا بود اینجا تاپیکی بوذه ک شوهراشون برای دوستا و مادر شوهر خواهر شوهر خرج کرده بعد روح همسرشون هم متوجه نشده وقتیم فهمیدن شوهره باهاشون دعوا کرده گفته ب تو زبطی نداره

حالا این خانومایی که اینجا برای ۵۰ تومن له له میزنن که باهاش ات اشغال گرفتی ! خوب بلدن تو تاپیک ها ...

زنا بر علیه زنا هستن واقعا نود درصد مشکلاتمون بخاطر طرز تفکر خودمونه

همین خانم ها بار ها تایپک میزنن همسرمون بهمون خیانت کرده دروغ گفته پولاش برا کس دیگ خرج کرده برا مادر شوهرمون هزینه کرده

هزینه زندگی خانوادشو میده ب دوستش فلان قدر قرض داده ...

همین خانما جرات نداره ب همسرشون اعتراض کنن برا پولی ک همسرشون هرجا ک دوست داشته خرج کرده پنهانی دروغی یا هرچی

زمانی ک اعتراضم کردن همسره گفته ب تو ربطی نداره

الان همشون ب این خانم ک کلی ناراحته ممکنه باردار بشه هیت میدن ک اره منم بودم طلاقت میدادم شما دروغگوی شما خیانت کاری

واقعا چرا؟!!؟؟

سلام خانم ها من از گوشه خونم شروع به کار کردم و قند و نبات های دست ساز خونگی کاملا بهداشتی با کالری کمتر درست میکنم

نبات های دمنوشی با هر گیاهی که بخوایید

قندهای رنگی و خوش طعم

سفارش برای مراسم ها هم قبول میکنم خوشحال میشم پیجمو دنبال کنید و حمایت کنید و به دوستانتون هم معرفی کنید

ghand.donak@

اینم صفحه پیجم