2777
2789
عنوان

شوهرم فهمید طلا هام تقلبیه بدبخت شدم😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 207562 بازدید | 1491 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کار احمقانه ای کردی

چه فکری با خودت کردی نگفتی بالاخره که چی آخرش که میفهمه؟برای همیشه وجهِ خودتو پیش شوهرت خراب کردی متاسفم

من خود بلای خویشم از خود کجا گریزم!                                                                                                        ‌‌       🔴❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️🔴                                                                                                                           

چطوری زندگی میکنید که یهو پنجاه میلیون وسیله میخرید میارید تو خونه و شوهرتونم نمیفهمه؟

ما یه شلوار میخریم بدون خبر تا فیها خالدونم رو در میارن 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐
خودم میدونم اشتباه کردماما همسرم خیلی حرص دارههمش دلش میخاد جمع کنهبابا منم ادمم جوونم دلم میخاد خرج ...

نوش جونت

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
نمیدونم چرا من دارم برای اون ۵۰ تومن حرص میخورم انگار خودم به باد فنا دادمش ... زن داری با زندگیت چی ...

نه کلا دیگ اعتمادش بهم از بین رفت

گف دیک حتی نمیخام بچه یی ازت داشته باشم

کلا دیگ زندگیم نابود شد

تو رو طلاق بده به نفع اش هست، زنی مثل تورو برا چی باید نگه داره، ماشالله کم هم نمیاری، دروغم مثل قطا ...

خب حالا نیازی نیست اینقدر تهاجمی برخورد کنی دیگه ما زن ها خودمون باید هوای خودمون رو داشته باشیم یا نه ؟ کار استارتر غلطه ولی اینکه اینطوری میگی خیلی بده ، مردا خودشون پنهان کار و عوضی دو عالمن کسی سریع نمیگه به زنه از مرده طلاق بگیر حالا یه بار یکی شیطون گولش زده یه اشتباهی کرده لایق این برخورد نیست ! اونم سر ۵۰ تومن ، ۵ میلیارد نبوده که، تجربه شد

چه تاپیک فیک تابلویی 

لفظ میاد برا تو طلا بخره 

اما نمیگه اینهمه وسایل رو از کجا آوردی و نمیگه بس پولش گو 

آدمی که لفظ میاد وقتی طلا خریدی حداقل یه فاکتور هم ازت میخواد حالا اگه دعوا راه نندازه.

اسی سناریو و موقعیت ها خیلی باورپذیر و جذاب نبودن .رو نوشتنت کار کن .