2777
2789

مایل نیستم سن دقیقموبگم اماقطعابالای بیست وزیرسی هستم  و میخوام هرگزازدواج نکنم چون اولا هیچکس رودویت ندارم وبنظرم مردافقط دنبال خوشگلی هستن واگه فردایکی خوشگل تروخوش هیکل ترازماببینن ول میکنن میرن خیانت میکنن وکلا زمین تااسمون با اونکه توی خواستگاری و... نشون میدن فرق دارن و کلاعشق واقعی وجودنداره راستش روبخوایدمن هیچوقت عشق واقعی روتجربه نکردم وهمیشه یجاهاییش میلنگیدیایطرفه بودیاطرف..شی بود والا هم کلا نسبت به همچیز وهمکس دلسردشدم 🙁

خدالعنت کنه مردهاروواقعایکنفرمرد واقعی وجودنداشت که دیگه حداقل همروبایه چوب نزنم همه ازدم خائن وخیانت کار و خوشگل پرست وهیز اصلایجورنافرمی به همه بی اعتمادوبیزارازهمه شدم 😑

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه که مثل هم نیستن.دیدت رو مثبت کن و از خدا کمک بخواه

واقعاهمه رومثل هم میبینم وازهمه بدم میاد انقدرمردخوب ندیدم که واقعاشک دارم مردخوبی وجودداشته باشه دام نمیخواددیگه ازدواج کنم 

اولا شما هنوز جوون هستید الآن زوده که بخوای به تجرد قطعی فکر کنی

دوما هیچ وقت دنبال عشق نباش عشق و عاشقی سختی ها و رنج های خودشو داره فلسفه عشق اینه که تو از یه معشوق زمینی به خدا برسی یعنی عشق اون فرد تو رو به خدا نزدیک کنه از آدمایی که ادعای عاشقی دارن چندتا رو دیدی که اینجور باشن؟

یه دوست داشتن ساده و دو طرفه و یه رفاقت می تونه دو تا آدمو تا سالهای پیری کنار هم نگه داره 

انقدر ذهنت و با خیانت و اینچیزا پر نکن اینجوری فرصتای خوب زندگیت و راحت به باد میدی

همه زن ها قرار نیست خیانت ببینن ولی خب انقدر که از خیانت می ترسن و ندام بهش فکر میکنن که جذبش میکنن

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

اولا شما هنوز جوون هستید الآن زوده که بخوای به تجرد قطعی فکر کنیدوما هیچ وقت دنبال عشق نباش عشق و عا ...

خسته شدم دیگه واقعامردخوب کمیاب شده دلم نمیخوادهیچ مردی بیادتوزندگیم همه رومثل هم میبینم متاسفانه ودیگه دلم نمیخواد راکسی اشنابشم وازدواج کنم تنهایی خوش ترم بیزارشدم ازجنس مذکرواقعا

واقعاهمه رومثل هم میبینم وازهمه بدم میاد انقدرمردخوب ندیدم که واقعاشک دارم مردخوبی وجودداشته باشه دا ...

برات آرزوی بخت خوب می کنم. ولی واقعا اینطور نیست که فکر می کنی. منم تو مجردی به مردا بدبین بودم به حدی که خواهرم میگفت تو هیچ وقت نمی تونی ازدواج کنی ولی الان از همسرم راضی ام ...

برات آرزوی بخت خوب می کنم. ولی واقعا اینطور نیست که فکر می کنی. منم تو مجردی به مردا بدبین بودم به ح ...

ممنون عزیزم انشالله همیشه خوشبخت باشی انقدرعشق ومحبت واقعی دریافت نکردم که دیگه واقعاقلب خودمم خالی ازعشق وکاملا نسبت به اینجورچیزاسرد شده 

خسته شدم دیگه واقعامردخوب کمیاب شده دلم نمیخوادهیچ مردی بیادتوزندگیم همه رومثل هم میبینم متاسفانه ود ...

به نظرم فعلا خودتو درگیر مردا نکن فعلا فقط زندگی کن از زندگیت لذت ببر 

با تنهاییت حال کن تنهایی کافی شاب برو، رستوران برو، خرید برو 

اگه امکانش و داری و خانوادت محدودت نمیکنن سفر برو سفر خیلی خوبه و اینکه روی خودت متمرکز شو نه مردای خائن روی خودت کار کن 

در نهایت هر چقدر بیشتر رو خودت کار کنی قوی تر میشی و فردی به سمت خودت جذب میکنی که بیشترین شباهت رو باهات داره 

میای جمعی واسه نابودی خائنین کشور دعا کنیم؟ بزن رو لینک و فقط ۱ آیه بخون و سهیم شو https://khatmnoor.ir/khatm/13451

یهو دیدی یکی پیداش شد یک دل نه صد دل عاشقش شدی مثل داداش من ک با ی دختری آشنا شد و دیدش عوض شد با اینکه قبلش ازدواج رو دوست نداشت 

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️

یهو دیدی یکی پیداش شد یک دل نه صد دل عاشقش شدی مثل داداش من ک با ی دختری آشنا شد و دیدش عوض شد با ای ...

نمیدونم واقعامنکه امیدی ندارم ادمهای بدزیادسرراهم قرارگرفتن واعتمادو انگیزه وعشق وعلاقموکورکردن وازبین بردن معلوم نیست کی دوباره احساس علاقه  کنم نسبت به کسی 😥

چشم عزیزم خیلی ممنون بابت توصیه های خوبت لطف کردی قشنگم

خواهش میکنم گلم تو هم مثل خواهر کوچیک خودم