2777
2789

چندسال پیش عاشق یکی شدم ک نشون میداد خیلی جنتلمنه لباسای گرون...ساعت گرون گوشی گرون...رفتار آروم...

ازش خوشم اومده بود همکار بودیم رفتم بهش گفتم

اونم گفت نمیخواد با کسی باشه ولی کسی ام توی زندگیش نیست اما دروغ گفته بود چون بعدا فهمیدم سالهاست با یک دختره و قصدشم ازدواجه...این ب کنار پی ویشو توی گوشی اون یکی همکارم دیدم ک باهاش دقیقا مثل من حرف میزد و بهش نظر داشت

با اکانت خودش منو کاملا بی محل میکرد با اکانت فیک میومد دایرکتم باهام حرف میزد و در مورد عشقم میپرسید

بعد از اون من رهاش کردم و رفتم ی روز دیدم با اون دختره کات کرده و تموم شده رابطش و اومد بمن گفت قصدم باهات جدیه منم ک عاشقش بودم هنوز زود قبول کردم عین خنگا

بعد یکی دوماه مچشو با دختر دیگه ای گرفتم

دیگه واقعا رفتم اما باز چکش میکردم و فهمیدم بعد دوسال ب اونم خیانت کرده و کات کردن...

الانم جدیدا با دختر دیگه ای رفته توی رابطه و دختره هم معلومه خوب گولشو خورده..

این شاید ۱۰درصد روابطیه ک من ازش خبر دارم فک کن اون پشت مشتا چخبر بوده

میخوام بدونم همچین پسری قصدش چیه؟؟ازدواج؟؟

یادمه یبار ک دید من ب جنون رسیدم بهم گفت من دنبالش ازدواج نیستم بدردت نمیخورم...نمیدونم راست گفت یا نه

آدم خودشیفته ای بود خیلی زیاد

باوجود تمام اینها هنوز چکش میکنم و حسودی میکنم ب دخترا

...

خیلی بلنده اسیی

من شبا متن بلند نمیخونم برا معده ام خوب نیسس🤕😂

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط یاد گرفته چطوری خودشو موجه نشون بده که دخترا رو حذب کنه..همین وگرنه ببخشید هیچ گوهی نیست..یک‌آد ...

دخترجدیده ظاهرا خیلی خوشحاله ک همچین پسری گیرش اومده 

مثل اوایل منه

چند سالشه ؟ پسرا تا ی سنی هیچ رابطه ای براشون جدی نیست در حالی که دخترا از همون سن پایین دنبال ی رابطه ابدین.

اینجور شخصیت پسرا هم خیلی باهوشن به خوبی نحوه جذب کردن ادما رو بلدن ولی چون راحت بدست میارن به راحتی تو یک رابطه موندگار نمیشن. چون بلدن دیگه. مثل شاهین عشق ابدی.

ارزو های بزرگ ، 

ببین بزار رک باشم من دقیقا مثل این پسرم اما ورژن زنانش هدف ادمایی مثل ما هیچی نیس سرگرمی و ارضای حس جذاب بودن ما دنبال رابطه نیستیم دنبال بدست اوردن ادماییم اگ طرف وا بده و بدست بیاد اون حس اینکه من چقدر خوبم ک این با منه ارضا میشه و میریم سراغ نفر بعدی