2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 68 پست
150    

اصلا ربطی نداره از تو کوتاه تر سراغ دارم دست و پا میشکستن براش

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم۱۵۰.مگ ب قده عزیزم

منم 150.اصلا ربطی نداره هروقت موقعش باشه قسمتت میشه.سنتم زیادنیست نگرانی که

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️

ازدواج کردن مهم نیست ازدواج خوب کردن هنره یادت باشه گلم😍

همیشه چشم👀 به راه آسمون باش توهم با بوی😋 بارون🌧🌦☔مست🍷 میشی...یه روزی میرسه با گریه ی 😢شوق 😍تو هم با آسمون همدست 👐میشی..✌✌روزهای خوب خواهند آمد✌

منم ۲۱ سالمه مثل شما بیشتر دوستام ازدواج کردن ولی من دوست ندارم والبته قدم۱۵۷ ،تازگیا همه میگن ازدواج کن جامعه خرابه ولی من دوست ندارم مامانم میگه پس برای جهازت پول پس انداز نمیکنم 

گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
خوشبختم.یه همقدپیداکردم.خخخخ.اخه اینجاهمه رشیدن

آره والا.به خودمون امیدوارشیم ولی کاش یه کوچولو بلندتر بودیما ولی شکربازم سالمیم قدر مهم نیست

امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز