سلام دوستان من دختری 23ساله هستم همه دوستام ازدواج کردن و بچه دارن یا نامزد ظاهرمم خوبه قدم ولی کوتاهه چرا من خواستگار ندارم اونوقت همه دوستام ازدواج کردن یعنی میشه خدا صدامو بشنوه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️
منم ۲۱ سالمه مثل شما بیشتر دوستام ازدواج کردن ولی من دوست ندارم والبته قدم۱۵۷ ،تازگیا همه میگن ازدواج کن جامعه خرابه ولی من دوست ندارم مامانم میگه پس برای جهازت پول پس انداز نمیکنم
گفتم:خدایا؟؟؟؟؟دلم را شکستند!!! گفت:هیس!!!!!!!!!! نگران نباش؛ آنها هم برای خوشبختیشان به آسمانم رو می اندازند.....
آره والا.به خودمون امیدوارشیم ولی کاش یه کوچولو بلندتر بودیما ولی شکربازم سالمیم قدر مهم نیست
امید،چه واژه معجزه آسایی.کاش هیچ امیدی از سمت خداناامید نشه.برای سلامتی آقاامام زمان و فرجشون صلواتی بفرستین 😍❤️ اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ❤️