2777
2789
عنوان

ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 68 پست

سن حدود 25 بهتره واسه ازدواج

از شما قدکوتاهتر خیییلییی سراغ دارم ازدواج کردن ازدواج خوووووووووب

به کتابخانه ها دخیل ببندیم. بی گمان در آنها دوستانی صمیمی پیدا میشوند که حاجات ما را برآورده کنند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حوصله داری گلم...خدای نکرده یه عتیقه گیرت میاد...صبرکن به وقتش یه موردخوب نصیبت میشه

و خداوند بهترینها را با "ب"شروع کرد بهترین کلمه بسم الله بهترین نمره بیست بهترین مکان بهشت بهترین فصل بهار بهترین حس بینایی و بهترین هدیه 💋

عزیزم هنوز خیلی جوونی ....وقتت رو بذار روی درس ،کار، یاد گرفتن هنر..هرچی از نظر شخصی بیشتر پیشرفت کنی موقعیتای بهتری نصیبت میشه

هیچ وقت خودتو با کسی مقایسه نکن ما محصولات یه شکل کارخونه نیستیم که دقیقا مثل هم زندگی کنیم!

بیداد ظالمان شما نیز بگذرد

واییییی خوشبحالت که ازدواج نکردی جونت راحته. اززندگیت لذت ببر حسابی خوش بگذرون چون تا حلقه ازدواج رف انگشتت اسیر میشی گرفتارمیشی ..

البته اگه درست انتخاب کنی وهیچ عجله ای نداشته باشی اینطورنیست وهیچوقتم اجازه نده خانوادت بزور واجبار واست انتخاب کنن حتی اگه موردتهدید قرارگرفتی هیچوقت هیچوقت برای اینکه سنت اضافه میشی انتخاب اشتباه نکن که یک عمری پشیمونی...با کسی که واقعا عاشقشی ازصمیم قلبت وتمام ملاک های مد نظرت رو داره ازدواج کن وگرنه بدبخت میشی.

اینم بدون پسرا حتی اوناییش که خیییییییییلی خوبن هم یه ایرادی دارن. 

فقط یه نصیحت خاهرانه هیچوقت نذارخانوادت دخالت کنن وبزور شوهرت بدن که مث من بدبخت نشی...

150    

خدارو ب خاطر داشته هاتون شکر کنین بیشتر دعا کنین امیدوار باشین ب رحمت خداوند اصل ازدواج موفقه  اگه می تونین نمازاتون رو اول وقت بخونین هرچیری زمان خودش هیچ وقت دیر خداوندرو زود نخواین تا بعدا پشیمون نشین 

لطفا برای فروش رفتن منزل مون به قیمت مورد رضایت و خرید خونه مناسب دعا کنین سپاسگزارم ❤️ میشه لطف کنید  برای نی نی دار شدن تمام منتظران و سحر دعا کنین و همین طور سرو سامان زندگی تمامی جوانان از جمله برادرم ،‌‌سلامتی مادرم و بهبود اوضاع مالیم دعا کنین.الهی دعای خیرتون به عالیترین نحو در حق شما و عزیزانتون مستجاب بشه الهی آمین🌹لطفاً برای شادی روح جوان فوت شده یک صلوات یا فاتحه بفرستید خداوند بخشنده به رفتگان شما هم رحمت و مغفرت عطا کنند ممنون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز