2777
2789
قطره اثر نکرد

ببین هر کدوم ازینا که داری انجام بده .اول مقداری از شیرت رو بریز رو پیشانی و ملاجش .در دسترس ترین چیز برای پایین آوردن تب نوزاد شیرمادره .  دستاش و پاهاش رو با پارچه آغشته ب گلاب مرطوب کن .اکه تبش پایین نیومد یک پیاز رنده کن بمال ب کف پاش جورابش رو پاش کن هر موقع دیدی تبش پایین اومد جوراب رو دربیار کف پاش رو با آب ولرم بشور . حتما مواظب باش جای واکسنش آب یا چیز دیگه نریزه 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

خیلی اشتباه کردی باید قبل واکسن،قطره استامینوفن مبگرفتی،گناه داره تب داره هم درد می کشه،خیلی سهل انگاری ،قبل واکسن هم باید قطره میدادی تا کمتر درد بکشه حال هم برو براش بخر،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلاب خودش گرمی ..من نشنیدم برای پایین آوردن تب از گلاب استفاده شه

اگه عرق کاسنی داری شکم و ران و‌و پهلو باهاش پاشوئه کن..اگه حس میکنی کاسنی سرد کمی روی بخاری ولرم شد با پارچه تمیز پاشویع کن

اکه در خونه سرکه داری کف پای بجه بزن

اگه سرکه و حنا داری ..با این دو خمیری درست کن ..کف پای شیرخواربزن ..بعد ۲۰ دقیقه با آب ولرم بشور

پیاز رنده کن یا برش برش بده یا آب پیاز برای کف پا استفاده کن