2777
2789

قطره ندادین که تب کرده،باید قطره بدین بچه ی کوچیک اذیت میشه ،خدای ناکرده تشنج میکنه بیخیال نباشین...از همون اول باید هر ۴ساعت قطره استامینوفن بدین

یه‌رنابسپاراز‌ بدبخت‌ که‌‌ مهار‌کننده‌ حروم‌لقمه سدآرزوهای کوچیک وخوشگلش شده❤️😕

ی دستمال گلاب بزن بمال رو‌پیشونی و دستاش . دو‌تا دستمال هم گلاب بزن بذار رو پاهاش 

میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دختر منم تب داشت تا ۳ روز

فعلا ک اعتصاب شیر کرده فقط تو خواب شاید بخوره. پدرم درآورده تو این ۶ ماه 

با انسان ها نیک باش عزیز من..((اما رقیق،کمرنگ و بسیار دور....))چرا که هیچ موجودی مانند آدمیزاد،نمی‌تواند از نیکی پشیمانت کند..

بچه رو نبند به گلاب و پیاز و سبزیجات 😐😐😐 این آتو آشغالا چیه آخه

باید قبل واکسن زدن بهش قطره میدادی 

حداقل همین الان پیگیرش شو و برید براش دارو بگیرید

فقط 11 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

زهره هستم🤝🏻 یک عدد اقتصاد دان مملکت و دارای سابقهٔ پنج ترم تحصیل در دانشگاه روزانهٔ غرب کشور🤝🏻 خوشگلای من توجه کنن : ممنون میشم اگر منو زهره صدا نکنید و فقط لفظ خانوم اقتصاد دان رو به کار ببرید! چرا که ما داریم اینجا زحمت میکشیم! پس از این به بعد نگو زهره❌ بگو خانوم اقتصاد دان✅ بگو ببر اقتصادی منطقه✅

قطره اثر نکرد

تو قطره و هر چهار ساعت بده از اون طرف تو یه لگن آب ولرم با یکم نمک بریز کشاله ران و شکم و پاها رو با دستمال نم کن یهویی دست و پاش و نبری زیر آب که خطرناکه مخصوصا آب خیلی سرد

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون و از سرگرفتیم .شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی 

حتما حتما قطره بهش بده هرساعت 

تب واسه بچه ها خیلی خطرناکه دور ازجون تشنج میشه

پاشویه کن با گلاب ویکم نمک

نفسم ،توزیباترین وخاص ترین هدیه خدا واسه منوبابایی هستی 🌙🌙خدا جونم شکرت

سلام خیلی حواست باشه میتونی اگر دکتر تجویز کرده شیاف یا ایبوپروفن هم بدی اگر با استامینوفن پایین نیومد

سرکه سیب رو بزن کف پاهاش 

پاشویه کن فقط زیر بغل

زیر زانو و شکم 

که لرز نکنه 

خدا کافی ست.

استامینوفن الان برای اون بچه به اندازه شیر واجبه 

پاشو برو قطره بگیر براش

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.