2777
2789
عنوان

مادرهایی ک زایمان طبیعی کردین کمک

282 بازدید | 16 پست

سلام مادرا

معذرت میخوام  درد گوشت ناحیه ی تناسلی طبیعیه؟ استخونش نه گوشت اون قسمتی ک بچه خارج شده

شما هم داشتین؟

تا چند وقت هست؟

گل بهارم

من سر دوتا بارداریم از ماه هفت درد داشتم پشت واژنم واستخون کشاله رونم داغون بودم تا چندماه بعد زایمان

هرکی گزارشمو بزنه الهی بواسیر بگیره کاربر دائم التعلیقم۰🥴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو ولش کن میشه از دس زایمان طبیعی بر اومد؟

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

روز جمعه هفت اذر ماه بی بی چکم مثبت شد خدایا شکرت بعد دو سال و نیم منو لایق دونستی ۸ اذر تیتر بتام مثبت شد عددش ۲۲۸۹ منتظرم برم صدا تالاپ تالاپ قلبشو بشنوم مادر به فداتت   اگه میتونستم به تمام کسانی که نازایی دارن میگم تمام مراحل تشخیصی را انجام بدید من با عکس رنگی رحم باردار شدم

اگه تازه زایمان کردی کامل نشین یکم کج بشینی بهتره‌. راستش من درد نداشتم قبلش مردم زنده شدم ولی لحظه ای ک بچه بندیان اومد همه دردام رفت. بعدم تا ده روز کج می‌نشستم به بچه شیر میدادم ولی واس سرویس رفتن هم اصلا اذیت نمی‌شدم شربت داشتم ک یبوست نگیرم و ادیت نشدم

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
اینو ولش کن میشه از دس زایمان طبیعی بر اومد؟

اره عزیزم میشه اگه نمیشد این همه مادر طبیعی زایمان نمیکردن و بازم برا زایمان بعدی نمیرفتن سراغ طبیعی

من یه دوستی دارم وقتی باردار بودم به بچه اولم هی به من میگفت طبیعی نیار سخته و اینا بعد خودش طبیعی میاورد منم ترسوند حسابی یبار مادرشوهرم‌کفت: ببین اگه بد و سخته چرا خودش بعد بچه اولش بازم رفت طبیعی؟؟؟؟۴تا بچه داره خودش هربارم میره طبیعی

فقط 7 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

درد بخیه 

هنوزبعد ۴سال  که از زایمانم میگگزره. اگه رابطه طولانی بشه سوزش میگیره