2777
2789
عنوان

بنظرتون خدا حواسش بهمون هست

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 23 پست
او هر جا که باشید با شما است؛ براى اینکه به شما احاطه دارد و در هیچ مکان و پوششى، از او غایب نیستید.

گلم پس چرا خدا حکومت زمین دست شیطان داده ، ۱۰ سال همه مشکلات خانوادگی بود ولی در حال حاضر انقدر ظلم وستم اجتماعی وجهانی زیاد شده قشنگ حضور شیطان همه جا هست ،که دیگه مشکلات خانوادگی به چشممون نمی اد همه نگران فردامون هستیم ،، خدا خدا رهامون کرده نمونش بچه های فلسطین ،ایران  😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گلم پس چرا خدا حکومت زمین دست شیطان داده ، ۱۰ سال همه مشکلات خانوادگی بود ولی در حال حاضر انقدر ظلم ...

خدا انسان را دارای اختیار افرید، خودش باید مسیر درست رو انتخاب کنه، مثل صحنه کربلا، یه عده خواستند راه شیطانی رو انتخاب کنند حتی به بهای شهادت ولی خدا، اینکه تو بین دوراهی حقیقت و ظلمت کدوم رو انتخاب میکنی باعث جایگاهت پیش خداست

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
گلم پس چرا خدا حکومت زمین دست شیطان داده ، ۱۰ سال همه مشکلات خانوادگی بود ولی در حال حاضر انقدر ظلم ...

عزیزم یه نگاه به نخبه های جهانی بنداز..

توی دانشگاه های هاروارد و اکسفورد و..نخبه ها به مرحله اخراج شدن رسیدن..

چرا؟برای طرفداری از حق..

جهان داره بیدار میشه!

تا وقتی بدی وجود نداشته باشه خوبی هم وجود نداره..تا وقتی فقیری وجود نداشته باشه خیری هم نیست!

تا اون زمانی که اقا ظهور کنه واقعا همه جا داد و عدل بشه..

دنیا همینه!همیشه همین بوده..برا هیچ کس خوب مطلق نیست ..اگر خوبی پایدار نیست قطعا قطعا بدی هم ناپایداره!

خدا اون چیزی که تو باور عموم نیست ...خدایی که اینا میگن فقط برای ارامش و دلخوشکنی خودشون ساخته شده . ...

شما اثبات کنید اون نیروی برتررو

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
ام البنین بعد از حسین ام الادب شدشاگرد درسش ، کربلا امّ وهب شددر تربیت بر مادران هم مادری کردشیر آفر ...

چه قشنگ:)❤️‍🩹

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»

شما اثبات کنید اون نیروی برتررو

ولش کنین احیانا تازه با نیکولا تسلا آشنا شده 

«بارالها…از كوي تو بيرون نشود پاي خيالم،نكند فرق به حالم ....چه براني، چه بخواني…چه به اوجم برساني،چه به خاكم بكشاني…نه من آنم كه برنجم،نه تو آني كه براني..نه من آنم كه ز فيض نگهت چشم بپوشم،نه تو آني كه گدا را ننوازي به نگاهي...در اگر باز نگردد…نروم باز به جايي،پشت ديوار نشينم چو گدا بر سر راهي ...كس به غير از تو نخواهم،چه بخواهي چه نخواهي...باز كن در كه جز اين خانه مرا نيست پناهی...❤️‍🩹»