2777
2789
عنوان

خستمه

| مشاهده متن کامل بحث + 236 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چجوری در عین حال که تهمت میزنه،‌بددهنی میکنه و مستبده میگی عاشقته؟!! نمردیم و معنی عشقم فهمیدیم!

😅وقتی گوش بفرمانم خوبه اما تاحرف از خواسته هام میشه عوض میشه

حتما تفاوت سنی تون زیاده. بیشتر از هر چی طرز فکراتون فرق داره 

سه سال ونیم

توخونواده مرد سالار شدید بزرگ شده ک مرد آب دست زن نمیده!البته خیلی بهتراز بزرگتراشونه

اين روش كم كم اثر ميزاره. به مرور زمان. حداقل يك سال زمان ميطلبه ولى اثرش عجيب موندگار و عاليه

۵ساله همین روشمه نتیجش این شده که خودشو حق بجانبترمیدونه وعقل منوکوچیک

😅وقتی گوش بفرمانم خوبه اما تاحرف از خواسته هام میشه عوض میشه

خب عزیزم، منطقتو قربون، فدات بشم من، واقعا این دوست داشتنو عشقه؟! نظر خودت چیه؟ اصلا تا حالا بهش فکر کردی؟ 

گیر یه آدم مستبد و زورگو افتادی (حالا بددهنیش و اینا به کنار)، بهش میگی عشق؟!

عزیزم همه ما تا وقتی خوبیم  ، خوبیم! مهم اینه که وقتی اوضاع بر وفق مراد نیس هم باز بتونیم دوست داشته باشیم

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
میگی چیکارکنم طلاق ناممکنه

نه عزیزم اصلا طلاق و اینارو بنداز دور. منم کسی نیستم که همینجوری نسخه طلاق بپیچم. ببین خیلی سخته بگیم چیکار کنی. ولی به نظرم  اولین کار اینه که دعوا و غر زدن و اینجور کارارو بذاری کنار. 

این روزها باید مثل کلاغ باشی! باید عادت کنی بدون اینکه دوستت داشته باشن زندگی کنی...                           
نه عزیزم اصلا طلاق و اینارو بنداز دور. منم کسی نیستم که همینجوری نسخه طلاق بپیچم. ببین خیلی سخته بگی ...

چشم یه هفتست هیچی نمیگم 

احساس میکنم عوض شدم یه ادم پوچ

چشم یه هفتست هیچی نمیگم  احساس میکنم عوض شدم یه ادم پوچ

چشمت بی بلا

به خاطر افسردگیته. ورزش کن. برقص. میذاره بری روانشناس؟ (برا اینکه افسردگیتو درمان کنیا)

چشمت بی بلا به خاطر افسردگیته. ورزش کن. برقص. میذاره بری روانشناس؟ (برا اینکه افسردگیتو درمان کنیا)

اره اما میترسم انگ روانی روم بزاره البته بخاطر هزینش میگه فعلاصبرکن توکه لازم نداری

اره اما میترسم انگ روانی روم بزاره البته بخاطر هزینش میگه فعلاصبرکن توکه لازم نداری

ای وای. باشه پس. عزیزم کار نداری؟ اولیت اولویت پس انداز باشه و لطفا باهاش یکی به دو نکن.

تراپی و روانشناسم بهش نگو

ای وای. باشه پس. عزیزم کار نداری؟ اولیت اولویت پس انداز باشه و لطفا باهاش یکی به دو نکن. تراپی و رو ...

هرچی بگم پول بده پس اندازکنم نمیده میگه ندارم خیلی سعی میکنم

چشم گلم ممنون از راهنماییت