2777
2789

من خواهر دامادم وعروس هم خواهر نداره  بده بگم مدل شنیون ومبکاپم مدل زنان مصری باشه موهامم مشکیه و ریز نقشم

تو گرونترین تالار مشهد  مجلسشونه.  واینم بگم مجردم هستم

وخیلی ب چشم میام مدل میکایپ و شنیون دارین بفرستین لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ریسکیه. با یه اشتباه ممکنه شبیه ایناروس بشی.

طرف باید خیلی کاردرست باشه

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// آلبر کامو / یادداشت ها: با مرگش شادی وصف ناپذیری شروع میشد اما عذاب همین است:«آنها بموقع نمی میرند.». //// پایان زندگی او، یک روز پربرکت است...

۲۸ولی بهم میخوره ۲۳ اینا باشم ریز نقشم

اگه قبلا این میکاپ و کردی و بهت میومده موردی نداره ولی واسه بار اول خیلی ریسکی هس میتونی بگی یه میکاپ عروسکی واست بزنه

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

اگه قبلا این میکاپ و کردی و بهت میومده موردی نداره ولی واسه بار اول خیلی ریسکی هس میتونی بگی یه میکا ...

ن بابا اصلا اهل میکاپ نبودم زیاد عروسی نداشتیم

خوب شد یاهاتون مشورت کردم. خیلی خیلی کمکم کرد 

ممتونم واقعا

ن بابا اصلا اهل میکاپ نبودم زیاد عروسی نداشتیمخوب شد یاهاتون مشورت کردم. خیلی خیلی کمکم کرد ممتونم و ...

خواهش میکنم🥰الان دیگه میکاپ کارا به چهره نگاه میکنن خودشون میگن که واسه هرچهره ای کدوم میکاپ قشنگ میشه بگی خواهر دامادم  که بهترین میکاپ و درمیاره برات

اگه از گذشته‌ت زخم خوردی، نزار همون زخم آینده‌تو هم زخمی کنه❤️‍🩹متاهل و متعهد به همسرم💓

عکس میفرستیممیخواین تلگرامم ایدی بدم

عزیزم  عکس مدل ندارم همینجا سرچ کنی میکاپ شاین برات میاره من تو یلداییم خیلی قشنگ شده بودم ارایشگر گف مدل میکاپت شاین هس