2777
2789
عنوان

بنظرتون میشه ی عطر ک پخش بو داشته باشه تا ی تومن بخرم 🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 44 پست
منممم جز ویکتوریا و گودگرل با بقیه عطرا غریبم احساس راحتی ندارم😂😭

من زیاد عطر باز نیستم

حوصله ام نمکیشه بزم مغازه اون همه بو رو امتحان کنم🤣نمیشه بینشون انتخاب کرد

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

جدی؟ پخش بوش ممکنه تا دو روز اینا بمونه ینی؟

بازم شمابرو بو کن اگه خوشت اومد بخر شایدخوشت نیاد از جای معتبر ک مخصوصشه هم بخر 

خیلی خوشحالم که خدامو دارم و درهر شرایطی حتی بدترین شرایط باعث آرامش ونشاطمه  

من زیاد عطر باز نیستمحوصله ام نمکیشه بزم مغازه اون همه بو رو امتحان کنم🤣نمیشه بینشون انتخاب کرد

میگن کازاموراتی هم خوبه بیا اونم تست کنیم گودگرل از دستمون راحت بشه😂

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

میگن کازاموراتی هم خوبه بیا اونم تست کنیم گودگرل از دستمون راحت بشه😂

اگه یادم بمونه ان شالله این دفعه اونم بو می کنم🤣چون عطرامم دیگه نفس های اخرشون رو میکشن

عزیزم ویکتوریا چجوریه بوش؟ نزدیک اون دوتایی که گفتم هست؟

چو خدا بود پناهت ؛ چه خطر بود ز راهت؟                          به فلک رسد کلاهت ؛ که سر همه سرانی✨️

پخش بو داره؟ ممکنه چند روز بمونه ؟

آره رد میذاره از خودش 

نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .

اگه یادم بمونه ان شالله این دفعه اونم بو می کنم🤣چون عطرامم دیگه نفس های اخرشون رو میکشنعزیزم ویکتور ...

خیلیییییی خوبه واقعا 

من حتی از گودگرل هم بیشتر دوسش دارم 

ویکتوریا سکرت وری سسکی و ویکتوریا سکرت بامبشل قشنگن

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

خیلیییییی خوبه واقعا من حتی از گودگرل هم بیشتر دوسش دارم ویکتوریا سکرت وری سسکی و ویکتوریا سکرت بامش ...

مرسی عشقممم

لطف کردی

از بینشون کدوم دوتا بهتره؟

مرسی عشقممملطف کردیاز بینشون کدوم دوتا بهتره؟

خواهش میکنم نفس 

سسکی به گود گرل نزدیکه 

بامب شل بوی چوب و طبیعیت و فضای باز داره🫠

این روغنیا پخش بو و ماندگاریشون خیللللیه

طرز زدنشون چطوره؟

☆ کاربری دونفره☆•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙    
طرز زدنشون چطوره؟

میزنی رو رگ دست و گردن .دیدی عطر مشهدیا قدیم چقد موندگاری داشتن؟اینم مث همون فقط خوشبوتر و باکلاس .تنوعشم خیلللی زیاده

شب هایی را به یاد دارم که دعا کردم ، برای چیز هایی که اکنون دارم✨️❣️

لالیک ؟

اره میگم ی همچین چیزی بود اگه اشتبا نکنم

به شوق نور در ظلمت قدم بردار🌱                          من از نسل اریایی هستم و فرزند کوروش بزرگ🌚                  وقتی نظر میدم یعنی با اون شخص حرف میزنم پس دست از سرم بردار :)                                                 "مذهبی های افراطی" به هیچ عنوان با من بحث نکنند و سعی در فرو کردن افکارشون به من نداشته باشن🙏💛                                                                                   مثلا روشنفکرای عزیزم فشار ندن تومون عقایدشونو.💜                  جنسیت؟ نژاد؟ محل زندگی؟ بیخیال همه انسانیم و تا وقتی به هم اسیب نزنیم ادمای خوب و قابل احترامی هستیم🙏                                                      پرنسسعلی های سایتم قابل احترامن اگه درخواست ندن! 🤦‍♀️😂