2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چجوری درس می‌کنی رازشو بگو

هویج تازه میخاد اول 

با رنده درشت ، میزاری کنار 

جو پرک خیس میکنی اونم میزاری کنار

ی پیاز داغ خوب درس میکنی طلایی که شد جو پرک ابکش میریزی تو پیاز داغ ، تفت میدی هویج اصافه میکنی بازم تفت میدی با زرد چوبه خوب که تفت خوردن آب جوش میریزی سرش ، درشو میذاری به جوش افتاد زیر قابلمه کم معمولی میری سراغ مرغ پخته ، سینه ها رو ریش ریش میکنی تو بشقاب میذاری کنار ، قارچ رو میاری برش میدی میذاری رو گاز تفت که خورد خوب کامل شیرو و خامه و ارد رو بهش اضافه میکنی تفت میدی میریزی تو قابلمت و مرغو هم اضافه میکنی نمک هم میزنی اینجا ی راز داره که فوق العااااااااااده خوشمزه میشه و اگر نباشه اصلااااااااا ب درد نمیخوره ، ادویه های پودر سیر ، پودر آویشن و فلفل سیاه این ۳ تا رو حتما حتما بهش بزن تو مواد قارچ که رو گاز بود و بعد همه اینا نصف لیوان برنج نیم دانه ایرانی بریز داخلش خیلیییییی خوشمزه میشه و عطر دار اصلانم هیچ کس منوجه نمیشه که برنجه

دستور پختشو بده عزیزم

کدو حلوایی پیاز و سیب زمینی رو خرد کردم با اب گذاشتم یکی دو ساعت پخت بعد پوره کردم با گوشت کوب برقی نمک و فلفل سیاه زدم و خامه اضافه کردم موقع سرو هم روغن تخمه کدو ریختم روش و نون تست خرد شده

Belle سابق