هویج تازه میخاد اول
با رنده درشت ، میزاری کنار
جو پرک خیس میکنی اونم میزاری کنار
ی پیاز داغ خوب درس میکنی طلایی که شد جو پرک ابکش میریزی تو پیاز داغ ، تفت میدی هویج اصافه میکنی بازم تفت میدی با زرد چوبه خوب که تفت خوردن آب جوش میریزی سرش ، درشو میذاری به جوش افتاد زیر قابلمه کم معمولی میری سراغ مرغ پخته ، سینه ها رو ریش ریش میکنی تو بشقاب میذاری کنار ، قارچ رو میاری برش میدی میذاری رو گاز تفت که خورد خوب کامل شیرو و خامه و ارد رو بهش اضافه میکنی تفت میدی میریزی تو قابلمت و مرغو هم اضافه میکنی نمک هم میزنی اینجا ی راز داره که فوق العااااااااااده خوشمزه میشه و اگر نباشه اصلااااااااا ب درد نمیخوره ، ادویه های پودر سیر ، پودر آویشن و فلفل سیاه این ۳ تا رو حتما حتما بهش بزن تو مواد قارچ که رو گاز بود و بعد همه اینا نصف لیوان برنج نیم دانه ایرانی بریز داخلش خیلیییییی خوشمزه میشه و عطر دار اصلانم هیچ کس منوجه نمیشه که برنجه