2777
2789
عنوان

مشاور کنکور

139 بازدید | 33 پست

من مشاور دارم برنامه ش هم خوبه

ولی حس میکنم خودم بخونم بهتره

نه اینکه مشاورم ایرادی داشته باشه نه

نمیدونم چیکار کنم 

امروزم مریض بودم بدجور پنج ساعت درس خوندم بعد چند روزه انگار اصلا میلی به درس خوندن ندارم همش ازش فرار میکنم گوشی و...

چیکار کنم بنظرتون میشه راهنمایی کنید

منم مث تو بودم دیگ نگرفتماگه می تونی بخونی نگیر اگه فکر می کنی باعث میشه بخونی بگیر

باعث شد بخونم واقعا

۱۲/۱۳ ساعت

الان نمیدونم چه مرگمه خیلی با خودم حرف میزنم اصلا انگاری با مغزم درگیرم و هدفم برام هیچ اهمیت و ارزشی نداره نمیدونم چیکار کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

باعث شد بخونم واقعا۱۲/۱۳ ساعتالان نمیدونم چه مرگمه خیلی با خودم حرف میزنم اصلا انگاری با مغزم درگیرم ...

وای نه تورو خدا تمومش کن این بحث ذهنی تو

تو این زمان همه اینطوری آن

و همین باعث شد پشت بمونم

+اینم بگم رتبم خوب شد بازم خودم نرفتم که بهتر بیارم 

وای نه تورو خدا تمومش کن این بحث ذهنی توتو این زمان همه اینطوری آنو همین باعث شد پشت بمونم+اینم بگم ...

بنظرتون چیکار کنم؟

چطوری تموم کنم بحث ذهنی رو

شرایطمو بگم بهتون راهنماییم کنین؟

بنظرتون چیکار کنم؟چطوری تموم کنم بحث ذهنی روشرایطمو بگم بهتون راهنماییم کنین؟

نمی دونم می تونم راهنماییت کنم یا نه

خودم هم اینطوری ام

به بدبختی می خونم که ذهنم حداقل بره سمت درس منم مثل شما خیلی فکر می کنم

و این خیلی بده

چه رشته ای می خونی

با توجه به تجربم

روتین هاتو رعایت کن هر جور که شده

و روحیت حفظ کن می دونم خیلی سخته

و به جای فکر منفی سعی کن اون تفکرات رو با تفکرات مثبت جایگزین کنی کاری که خودم این روزا می کنم

و فکر نکردن به آینده و ادامه دادن

مسیر کنکور مثل این می مونه که روی یه پل چوبی تیکه تیکه وایسادی مجبوری فقط به جلو و هدفت نگا کنی پایین نگا کنی باختی

پایین نگا کردن میشه همین تفکر ها:)

با مشاور باش و سعی کن برنامه رو پیش بری و تماس هارو یه جوری تحمل کن🥲من بدون مشاور می خونم امسال رو ...

میدونید من خوب داشتم میخوندم

الان میدونی چی بهم فشار آورده داره روانیم میکنه؟

اینکه انگار هدفم برام اهمیت نداره ارزش نداره،انگار حوصله ندارم بخاطرش از خواب بیدار شم یا از گوشی بزنم

خیلی ناراحتم نمیدونم چرا اینطوری شدم چیکار کنم

تجربی ام

ان وسط منم یه چیزی بگم راهنماییم کنید

من دهم تجربیم و روانشناشی میخوام میخواستم تغییر رشته بدم ولی گفتن نه از کنکور انسانی سخت میشه واردش شد ولی تو تجربی معدلت بالا باشه و حتی از دوازدهم شروع کنی و کنکورو بیست درصد بزنی قبولی

نظرتون؟

میدونید من خوب داشتم میخوندمالان میدونی چی بهم فشار آورده داره روانیم میکنه؟اینکه انگار هدفم برام اه ...

منم منم منم

وای

و فکر اینکه من براش پشت موندم پس چرا انگیزه ندارم دیوونم می کنه

با توجه به تجربمروتین هاتو رعایت کن هر جور که شدهو روحیت حفظ کن می دونم خیلی سختهو به جای فکر منفی س ...

گوشیمو نمیدونم چیکار کنم عامل بدبختیم گوشیمه 

کلاسارو با این لعنتی میبینم خب چیکارشون کنم😭