2777
2789

خالم زنگ زده به من جای اینکه بهم بگه عزیزخاله ی وقت فکر ازدواج به سرت نزنه هااااا تو هنو سنی نداری کار کن مستقل باش برای خودت زندگی کن 

برگشته به من میگه 20رو رد کردی نمیخوای به فکر باشی(: 

ماکلا 8سال تفاوت سنیمونه خالم سن من بود دخترش ی ساله بود 

من خودم خیلی دلم میخواد ازدواج کنمااااا ولی خوب خواستگار ندارم اینم خوب میدونه!!! 

هرچی خواستگار داشتممم همین خانواده ی مادریم نذاشتن بدبختم کردن چه خواستگاراییم داشتم (: 

البته هنوز21سالمه ولی برام عجیبه چرا ی همچین حرکتی زد(: 

به امید روز های روشن تر 🩶التماس دعا دارم ازتون🐣 درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این بار گفت بگو شمارو که میبینم از ازدواج منصرف میشم میگم پیشرفت کنم بهتره

من نمیتونم مث اینا سنگ دل و بی رحم باشم 

من 26 سالمه خواستگارام بهتر و بهتر شدن 

21که چیزی نیست تازه اول راهی 

برو بسپر به واسطه های ازدواج سنتی شهرتون هر هفته خواستگار خواهی داشت تا دلت بخواد مورد هست

نقاشی کالریست  https://eitaa.com/colourist_ir

امروز با یه خانوم حرف میزدم می‌گفت خواهرم متولد 47 ازدواج نکرده من و دخترم خواستگار بهش معرفی کردیم نمی‌خواد ازدواج کنه من فک میکردم این حرفا تا یه سنی هست امروز فهمیدم نه تا مرز شصت سالگی هم دست از سر آدم برنمیدارن

ول کن بابا منم ۲۰ سال رد کردم خالم و دخترخاله هام همشون میگفتن کی ازدواج میکنی ۲۲ گفتن ۲۳ گفتن ۲۴ گفتن ۲۵ گفتن 

همشونم گفتم ی شوهر خوب پیداکنید من برم بهش .دیگه هیچی نمیگن

من 26 سالمه خواستگارام بهتر و بهتر شدن 21که چیزی نیست تازه اول راهی برو بسپر به واسطه های ازدواج سنت ...

ای بابا