2777
2789

دوستم از همسرش طلاق گرفته تو سن کم 

چرا چون طرف رفیق باز بوده 

یعنی طرف حاضر بوده زندگیش از هم بپاشه ولی قید رفیقاشو نزنه

نه بعضیا اصلا ازدواجی نیستن 

صرفا بخاطر لباس دامادی یا عروسی ازدواج میکنن یا به اصرار خانواده که بیا برات زن بگیریم

گاهی هم پسر تا مجرده محل سگش نمیدن طرف فکر میکنه شاید ازدواج کنم منو بزرگ حساب کنن

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

همه ی آدما مناسب ازدواج نیستن.این معنیش نیست که بدن.فقط دنیای متفاوتی دارن و زندگیه دیگه ای اولویتشونه.

ولی خب مشکل اینه که توی فرهنگ ما فشار زیاده برای ازدواج.و نمیزارن هرکسی راه خودشو بره.

بیشتر متاهل ها اگه ازشون دلیل ازدواجشونو بپرسی ختم میشه به فشار خانواده و جامعه و دلایل دیگه که در نهایت با رضایت قلبی خودشون نیست

هیچ کسی بعد متاهلی عوص نمیشهخوب چشماتون باز کنید نگید بعدا درست میشهآدمش میکنمهمونی هست ک هست

خیلی حرف درستی زدی تازه اگر عیبی هم تو طرف میبینیم مطمن باشید بعد ازدواج صد برابر بدتر میشه

❤برای سلامتی و تعجیل در فرج صاحب الزمان صلوات❤

همه ی آدما مناسب ازدواج نیستن.این معنیش نیست که بدن.فقط دنیای متفاوتی دارن و زندگیه دیگه ای اولویتشو ...

خوب اگر کسی میدونه طرف رو نمیتونه خوشبخت کنه 

چرا دختر مردم با کلی ارزو رو بدبخت میکنه ب اسم ازدواج 

ازدواج نکنه

خیلی حرف درستی زدی تازه اگر عیبی هم تو طرف میبینیم مطمن باشید بعد ازدواج صد برابر بدتر میشه

اره تو عقد که خودشون میگیرن

روز دوم عروسی اون روی واقعی خودش نشون میده

ویران شده را حوصله منت معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خوب اگر کسی میدونه طرف رو نمیتونه خوشبخت کنه چرا دختر مردم با کلی ارزو رو بدبخت میکنه ب اسم ازدواج ا ...

خب دارم میگم که عرف جامعه ی ما ازدواج و راه خوشبختی و سعادت و همه ی ناکامی ها میدونه و خب همه ی ما از بچگی با این شرایط و تفکر بزرگ میشیم.و خب زندگی کردن برخلاف جهت اکثر مردم روحیه خیلی قوی و جسارت زیاد و اعصاب فولادین میخواد که آدمای انگشت شماری تواناییه به جون خریدنشو دارن