2777
2789
عنوان

افسردگی محض

107 بازدید | 12 پست

من ۲۳ سالمه و دختر هستم ‌...

دخترای ۱۴ ساله هم موفقن همه کوچیکتر از من نوفقن پولدارن خوش میگذرونن چه میدونم پارتنر خوب دارن زیبا شدن پیرسینگ نافو لبو ابرو و ژل لبو رنگ مو و غیره.

اونوقت منِ ۲۳ ساله افسرده ام دانشگاهم ول کردم همشم خونه موندم حالاااا تازه میخوام از صفر بشینم دیپلم تجربی بگیرم و کنکور شرکت کنم.

بعد از ۷ سال فهمیدم درگیر عشق یکطرفه بودم و یارو راست راست اومد گفت با یه دختریه که ۴ سال از من کوچیکتره و پولداره و کافه و جنگل و سینما و خریدو کوفتو درد و زهرمار رفتن و رابطه جن+سی دارن و قراره ازدواج کنن پیش دختره داشت باهام چت می‌کرد و میگفت من شه*وتی ام و خیلی ببخشید خی*س میشم و مثلا داشت منو در حضور دختره لاشی نشون میداد و خواستن یه قرار بذارن منو گول بزنن دختره بیاد کلی حرف بارم کنه که همه خطامو آتیش زدم واقعا حال روحیم بد خرابه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم لیاقتتو نداشته همچین ادم پستی این ادم که حتی لقب انسان هم براش زیاده خیلی خیلی پسته و تو بیشتر از سرش بودی و لقمه بزرگتر از دهنش برای خودش گرفته موفقیت به پولداری و شادی وووو نیست به شعوره به نظرم یه مدت استراحت کن بعد ادامه بده به قول یه عزیزی این نشد بعدی اتفاقا دلیل محکمی برای فراموش کردنش ساخته توجه نکن بهش عزیزم

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻

از اینکه اون آشغال رو کشف کردی خوشحال باش.

آخه چجوری فراموشش کنم😔

حتی چون داشت دختره چتشونو میخوند، تا به دختره یه چی میگفتم میگفت حق نداری بهش بی احترامی کنی منم گفتم یعنی چی گفت یعنی ساکت و گفتم برو با بچه ها شاد باش گفت بچه بچه نکنا ..

یعنی مثلا پیش دختره خواست مثلا بگه ببین حتی بهت گفت بچه اونم ازت دفاع کردم..

واقعا خیلی پستو حقیر و خوار و خفیف شدممم

عزیزم لیاقتتو نداشته همچین ادم پستی این ادم که حتی لقب انسان هم براش زیاده خیلی خیلی پسته و تو بیشتر ...

دختره ازم ۴ سال کوچیکتره همش میگم نکنه واقعا من سنم خیلی زیاده واسه اینکه سرکار نمیرم و اون دختر پولداره و سرکار میره و پارتنر خوبی گیرش اومده..

ماشالا خیلی بدن خوش فرمی دلشت من لاغر زشت بدون هیچ برجستگی ای هستم صافِ صاف حتی فاقد یذره سینه

نه بابا فقط به دختره حسودی میکنم و بخاطر بی احترامی ها و پست شدنم و بدبخت بودنم دارم میسوزم

حق داری چون با احساساتت بازی شده.ولی خوشحال باش اول راهی خودش نشون داد.و مطمعن باش اونم کنار میزاره و میره سراغ سومی ..

دختره ازم ۴ سال کوچیکتره همش میگم نکنه واقعا من سنم خیلی زیاده واسه اینکه سرکار نمیرم و اون دختر پول ...

همه یسری کمبود دارن و مواردی که تو گفتی چیزی نیست که به دست نیاد فکرتو مشغول نکن

به هرکی به اندازه لیاقتش بها بده🤌🏻🤞🏻