2777
2789
عنوان

کنکور 1405

| مشاهده متن کامل بحث + 226 بازدید | 26 پست
اره شنیدم همشون الکی میگن

چیرو الکی میگن؟من فقط بابت اونهمه هزینه عذاب وجدان دارم واس همین میرم توتابستون کارکنم تا جبران بشه اینهمه هزینه نه اخه واسم جالبه ما حق نداریم محتوای کاملو بدون پخش شدن رایگان دریافت کنیم  و اگه هم هزینشوندیم حرامه!ولی واس اون موسسه که خودش حاضر نیس زیرساختشو بهترینه اصلا حرام نیس این پولی که میگیره ک حلاله

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چیرو الکی میگن؟من فقط بابت اونهمه هزینه عذاب وجدان دارم واس همین میرم توتابستون کارکنم تا جبران بشه ...

کاملا این پول ها که از ما کنکوری ها میگرین حرام حرام هست چه موسسه یا کتاب های تست ها و ازمون هاشون 

خواهرم ۱۲ میل پنل خرید

به خدا من دیگه روش این استادا رو حفظم اگه بزرگ شم و وضع مالیم اوکی شه  بعد کنکورمیرم تدریس همه اساتیدو میبینم ببینم چه مدلیه بعدش میام یه جزوه میزنم رایگان رایگان! و باتدریس رایگان بعدببینم موسسات کنکور چه گوهی میخورن وقتی درآمدشون زیرخط فقرشد همش تقصیر این آموزش پرورش کثافته که حقوق معلمای آموزش پرورش ازقبل تعیین کرده و اینا خیالشون راحته بابت پولیکه دریافت میکنن واس همین میان تو کلاس چرت و پرتاشونو رومیکنن وگرنه کاش یه دوربینی به کلاس وصل شه که هرروز چک کنه نحوه تدریس معلمو و اینکه نکات کنکوریو میگه یانه بعدش میزان درامدبراساس نوع تدریس و کیفیت باید بهش دادا بشه