دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2153 عنوان مهربونی 38 بازدید | 4 پست شما هم از مهربونی کردن آدما خیلی خوشحال میشین من اصلا عجیب غریب خوشحال میشم خیلی ذوق میکنمحس میکنم غیر عادیم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟 1404/09/12 | 23:01 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_نوجوان مدیر استارتر عضویت: 1403/05/18 تعداد پست: 2153 بنظرم هیچکس بدست نمیاد ارهمن حس کردم غیر عادیم ک اینقد ذوق میکنم 🌟اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن. صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً حَتَّى تُسْکِنَهُ أَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا.برحمتک یا الرحم الراحمین🌟
زیرمیزی عضویت: 1398/09/13 تعداد پست: 10186 ارهمن حس کردم غیر عادیم ک اینقد ذوق میکنم نه عزیزم لطفاااااا درخواست ندین🙏