2777
2789
بنظرم من هرکسی واقعا تلاششو بکنه میرسه به هر دانشگاه و هر رشته ای که میخواد.توهم جدی درستو بخون از ا ...

بعد کنکور به فکر شکایت بیفتم؟به خدا من باید قاضی یاوکیل میشدن اینقد که پیگیرشم

شفای چشم پسرم

که سه هفته پیش میخ برگشته تو چشمش

خیلی ارزوها داشتم ولی الان فقط شفای چشم پسرم😔😔

«وَإِن يَكَادُ الَّذِينَ كَفَرُوا لَيُزْلِقُونَكَ بِأَبْصَارِهِمْ لَمَّا سَمِعُوا الذِّكْرَ وَيَقُولُونَ إِنَّهُ لَمَجْنُونٌ * وَمَا هُوَ إِلَّا ذِكْرٌ لِّلْعَالَمِينَ»

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بعد کنکور به فکر شکایت بیفتم؟به خدا من باید قاضی یاوکیل میشدن اینقد که پیگیرشم

شکایت واقعا طول میکشه اونم توی ایران که قانونی وجود نداره واقعا.

باید 2-3 سال دوندگی کنی ماهی چند بار بری دادگاه اخرشم شاید حق رو بدن بهت شاید نه

بله

عزیز ببخشین ممکنه اگه وقت کردین برین توتلگرام سرچ کنین شیمی فراهانی بعد یه کانال میاره کانال اصلی استادزده اسمشو میشه ببینین اوک ویدیوها واقعا همش رایگان هست یانه نمیدونم چرا اینقد به حاشیه فکرمیکنم همیشه همینطورهستم و منوازدرس دورکرده

عه منم میگم چطور عین سگ درس بخونم خیلی دوست دارم و اینکه چیزی واس تقویت حافظه و جلوگیری ازفراموشی هس ...

مدرسه میری؟
دهم روزی 4تا 5 ساعت عالیه درس بخونی

ببین برای جلوگیری از فراموشی تکرار و تمرین زیاد لازمه 

درصای تخصصی روهم تستی کار کن حتما

بنظر من تند خوانی زیاد برای دهم کاربرد نداره چون وقتت اونقدر محدود نیست.

استمرار و برنامه داشتن هم خیلی مهمه مثلا یروز جوگیر نشی کلی درس بخونی یروز هیچی نخونی