2777
2789
جالب شد.دریا شبا خطرناک و ترسناکه.مواظب باشید.🫡😍

نه از دور ساحلو ببینم 

کلی شلوغ باشه و چراغونی 

آخ خدا چی میشد بخوابم حداقل خوابشو ببینم😢

اقایون درخواست دوستی ندید 🤬🤬🤬.من هنوز همونم ،هنوزم گریه هام بی صداس - تو همونی، اونی که واسه من یه اشتباس _ من بودم ، کسی که به خاطرت کشید کنار _ از رو عمد، گذاشتی تو قلبشو به زیر پات🥀🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی آرزو دیگمم اینهاگه واقعا میشدکاش دوباره شوتی سوارایی که تو خانوادم بخاطر نون رفتن دوباره زنده بش ...

خدا همشون رو رحمت کنه.

نون در اوردن جهادِ مرده.

خدا قوت.

لاحول و لا قوة الا بالله العلی العظیم

دردا تموم بشن پولدار بشم مامانم خوب بشه بابام بره سرکار مردی که باهاش تصادف کردیم دلش رحم بیاد رضایت ...

چقدر خوب نوشتید.🥲🤩🫣

الهی خودت نظری کنو

عشق، از اونایی که میگن کم شده !

بعد هم دوتا دختر سالم و شیرین

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸

دوستان میخام نماز شب بخونم اگ لیاقت داشته باشم براتون دعا میکنم اصن اتفاقی  این تاپیک اومدم 🥰🥰🥰😍

اگ خاستین اسم بدین🙏🦋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

کردم این کارو ، دیگه داشت فراموش میشد همین چند روز پیش از یه خیابونی رفتم که صد سال یه بار هم نمیرم ...

برخی نشونه ها، نشونه ی خوبیه

برخی ها هم نشونه ی تجربه ی قبلی، و دقت در اینده.

امیدوارم بهتر تر بشه حال و ذهنتون.

دوستان میخام نماز شب بخونم اگ لیاقت داشته باشم براتون دعا میکنم اصن اتفاقی این تاپیک اومدم 🥰🥰🥰😍 ...

آقای مفتون رو همیشه دعا کنید لطفا.

ممنون

آقای مفتون رو همیشه دعا کنید لطفا.ممنون

چشم حتمان🙏🦋

♥️در کلاس درس خدا :اونی ک ناشکری میکنه :ردمیشه،اونی ک ناله میکنه :تجدید میشه،اونی ک صبر میکنه:قبول میشه،اونی ک شکر میکنه:شاگرد ممتاز میشه.♥️خدایا شکرت ♥️

دو قلو🤩😍

جزء آرزوهامه :)

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌻 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌱بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌱اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌱مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌱اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌱وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌱ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌱آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌱دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌱امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌱كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌱غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌱هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌱مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌱انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌱مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌱كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌱مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌱🌸✨️اللهم عجل لولیک الفرج✨️🌸