2777
2789
عنوان

کمبود ذخیره اهن و ریزش موی شدید

103 بازدید | 4 پست

دوستان کسی ذخیره اهنش پایین هست و بخاطر اون ریزش مو گرفته باشه؟ مال من ۱۸ هست ریزش موی شدید دارم شک کردن که بخاطر کمبود اهنه و چند روزه دارم قرص فروفورت گاین میخورم ولی هنوز اثری ندیدم، شما بعد چندوقت اثر دیدید و قطع شد ریزشتون

منم دوساله ریزش موی خیلی شدید دارم ، کم خون همیشه بودم ولی خودم می‌دونم ریزش موهام بخاطر فشار عصبی که دوسال پیش برام اتفاق افتاد هست، خیلی غصه موهام رو میخورم خیلی پر بود از لحاظ پر بودن تقریبا ربع شده ،الان قطرش یه سانت هم نمیشه ،کوتاش هم کردم بازم درست نشد هر دفع دست سرم و موهام میکشم دستم پر مو میشه میریزه 

منم دوساله ریزش موی خیلی شدید دارم ، کم خون همیشه بودم ولی خودم می‌دونم ریزش موهام بخاطر فشار عصبی ک ...

منم دقیقااااا همینطورم هر ازمایشی ک دادم گفتن سالمی، منم دقیقا بعد ی مدت استرس اینجوری شدم یعنی دیگه هیچ وقت خوب نمیشیم؟😭شما چند وقته اینجوری شدی؟ هنوزم فشار عصیی. داری؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دقیقااااا همینطورم هر ازمایشی ک دادم گفتن سالمی، منم دقیقا بعد ی مدت استرس اینجوری شدم یعنی دیگه ...

من بعد از اون قضیه دیگه مثل قبل نشدم البته که آرومتر هستم ولی مثل قبلنا نیستم، من دوسال هست اینجوریم، البته بدنبال دوا درمون نرفتم چون میرفتم هم می‌دونم باید قرص اعصاب و ارومی و ... بخورم که اونا چاق کننده و خرفت کننده هم هست و جلوگیری از ریزش مو هم نمیکرد که اگه دوا درمونی درست حسابی داشتن این همه کچل نداشتیم چه زن چه مرد

اگه بخاطر کم خونی ریزش مو داری باید دوماه به قرص وقت بدی سعی کن غذاهای خون ساز هم بخوری غصه نخور بعد یکی دوماه کم کم ریزش موهات کم میشه

حَواسِتو بِدِع بِ ماهِت،چِراغائِ شَهر اَرزِش نَدارَن(: ♥✨ آنچه قسمت توست، از کنارت نخواهد گذشت، واسه چیزای از دست رفته غصه نخورید، یا برمیگرده یا اگه نمیرفت فقط باعث آسیب رسیدن بهتون میشد.