سقف مهریه رو به ۱۴ عدد کاهش دادن. چرا اینقدر قوانین زن ستیز تصویب میشه؟ تنها حق خانم ها هم گرفته شد و عملا راه برای خیانت آقایون باز شد. الان پشتوانه خانم ها چیه دقیقا؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
والا دیگه با چه زبونی باید بگن که با ما مردها ازدواج نکنین، ما به دردتون نمیخویم؟!
ای نرهای چسونه واویلای سایت، که هنوز که هنوزه دارین دنبال پدرتون میگردین..پدر من اونقدرها هم بنده نواز نبوده که مادر شما رو....ولی باشه:)اگر بی پدری داره فشار میاره بهتون، منم جای خواهر شما:)چون من مامان زیاد دارم:)پس داداشی، انقدر درخواست نده😘
قانون هیچوقت پشت زن نبود ک الان بخواد باشه همون قبلا هم اگرررررر مهریه رو ب کسی میدادن قسطی بود و سالی یه سکه ک اونم باید بزنی تو سر دادگاه بدرد عمش میخوره با این گرونیا
خیلی از مردها وقتی اومدن تو زندگی یه هزاری نداشتن با کمک همسر با ساختن زندگی به خیلی چیزها رسیدن که ۱۴ سکه پول ماشینشون هم نمیشه اونجا خیلی ظلمه که حقت از زندگی همون باشه
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️
چاره ای نیست خانم ها هم باید زرنگ باشه موقع عقد بتونن یه مقدار از حق و حقوقشون رو نزارن مردها بگیرن مثل حق طلاق
بی نهایت دوستت دارم عشق خنگولم .....😘خدایا شکرت چون تو بهترین یار و رفیقم بودی 😘آرزوهامو هم میسپارم به خودت که همیشه پناهم بودی بازم باش خودت میدونی چقدر بهت نیاز دارم ♥️