2777
2789
عنوان

خواهرم گفت برو با اون قیافت

157 بازدید | 23 پست

هر وقت دعوامون میشه بهم میگ برو با اون قیافت با حالت مسخره واقعا نمیفهمم چرا این حرفو میزنه

من برگشتم گفتم دلم برات میسوزه ب قیافت چیزی نمیگم هی بحث قیافه رو میکشه از بچگی همه میگفتن من خوشگلترم 😐😐 

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

طبیعیه خب تو دعوا

اخه تو دعوا ب قیافه من چیکار داره خودش پر عیبه من یه نقص تو صورتم ندارم

لا حول و لا قوة الا بالله العلی العظیم✨🩵 سوگند به شب آنگاه که آرام میگیرد ، پروردگارت تو را رها نکرده🌖🌚

تو دعوا ک حلوا خیرات نمی‌کنن به دل نگیر

نه واقعا تو دعوا میتونه بر گرده فوش بده نه ک هر دفعه قیافه منو مسخره کنه 

دعوا همینه دیگه انتظار تعریف نباید داشت که .به دل نگیر

اخه چرا باید ظاهر منو مسخره کنه منم باید برگردم ب اون بگم چاق!؟

نقطه ضعف دادی دستش اینم هر دفعه میگه

والا منم میدونم نسبت ب ظاهرش حساسه بخاطر همین هیچی نمیگم 

اخه چرا باید ظاهر منو مسخره کنه منم باید برگردم ب اون بگم چاق!؟

دیگه عصبی میشه دست خودش نیست دنبال ناراحت کردن شما و تخلیه خودشه

منم بعضی وقتا یچیز میگم اصلا از ته دلم نمیگم همون لحظه نمیفهمم چی دارم میگم اصلا هم شاید درست نباشه البته خوب نیستا اصلا اینطوری بودن 

ولی دارم میگم وقتی یکی تو دعوا بهت توهینی کرد لزوما صحت نتله

اسی چون گفتی خوشگلی  کنجکاو شدم ببینمت میشه عکس بدی 😂🥲

اسی چون گفتی خوشگلی کنجکاو شدم ببینمت میشه عکس بدی 😂🥲

امروز از حودم بدم میومد تاپیک قبلیمم هست این خانمم بد تر‌ ر ی د تو اعصابم ولی قیافم جوری نیس ک بخواد مسخرم کنه