2777
2789
عنوان

وای سرم

214 بازدید | 18 پست

دیروز دوش گرفتم موهامو خشک هم کردم بعد خوابیدم صبح که بیدارشدم هروقت خم میشم سرم به شدت سنگینه درد میکنه وای یعنی آنفولانزا هست چکارکنم 

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سینوزیته

چجوری خوب میشه

عنترها(مرد، پسر ) درخواست دوستی ندید من زندگیم گوه هم باشه شرف دارم بی شرف نیستم خیانت کنم آشغال ها درخواست دوستی ندید هرکسی درخواست داد آشغال و عتتره.

دقیقا شرایط منالان یه مسکن خوردم بهتر شدم

ژلوفن ؟

سینوس‌ها درگیر شدن

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

سینوس‌ها درگیر شدن

چکار باید بکنم 

چکار باید بکنم

علی کافی پاراستامول پودر دارچین 

عمری ک اجل در عقبش می‌تازد هرکس که غم و غصه خورد می‌بازد پس غصه و اندوه چرا ای عاقل دنیا ب دمی دنیا کار تو را میسازد & زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست &هرکسی را محرم اسرار و تنهایی ندان سایه همراه تو می‌آید ولی همراه نیست.&گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟جان من ذاتیست بعضی ویژگی های بشر

یه مسکن بخور نترس که هرچی بترسی بدتر میشی

چی خوبه کلداکس دارم

علی کافی پاراستامول پودر دارچین

علی کافی و گارا استانی نمیدونم چیه

باید بری دکتر آنتی بیوتیک بده

وای نه آمپول میده میترسم