2777
2789
عنوان

هعییی

58 بازدید | 7 پست

عجب دنیاییه... دقیقا نمیدونم سال۹۹ بود یا ۱۴۰۰ همینجا تو نی نی سایت میگشتم که یه دخترخانومی از سختیای کنکور میگفت از قبول نشدناش از سختیایی که کشیده ... منم کنکور داشتم و دیدم چقدر شبیه همیم منم شکست خوردم ،اونم...بهش گفتم بیا تلگرام تا با هم حرف بزنیم آیدی داد و از همونجا شروع شد حرف زدن های ما  درس خوند و بعد کلی تلاش دو سال بعد یه رشته علوم پزشکی آورد ...نزدیک ۵ سال با هم حرف زدیم درد دل کردیم بدون توهین یا بی احترامی  با اینکه کیلومترها ازهم دوریم اما شدیم یکی از بهترین دوستای همدیگه دوستایی که نمیشه دو سه روز بگذره و از هم بیخبر باشیم...!

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

منم با یکی دوس شدم برا استخدامی میخوندیم الان هردو معلمیم

چقدر خوبه ...خیلی قشنگه این آشناییهایی که تهش هر دو میرسن به آرزوشون...

ب قول مرتضی پاشایی هرچی راه میری تو شبها باز ته جاده سیاهه... منو تو یه عمره دوتا خط صافیم، شده عادت ماکه رویا ببافیم، بشینیموعشقو به بازی بگیریم، واسه زندگی کردنامون بمیریم... چه تلخه تو تنهایی شرمنده میشیم ،ماهاقهرمانیمو بازنده میشیم،مثل عصر پاییزی رنگ و رومون ، واسه خیلیا خاطرست آرزومون...!

چقدر خوبه ...خیلی قشنگه این آشناییهایی که تهش هر دو میرسن به آرزوشون...

اره من قبول شده بودم اون نشده بود براش ناراحت بودم ولی بعد یه سال شد

خیلی جاها سکوت کردیم چون چاقو دست کسی بود ک دوسش داشتیم.🥀

اره من قبول شده بودم اون نشده بود براش ناراحت بودم ولی بعد یه سال شد

خیلی خوبه وقتی دو نفر به هم دلداری میدن و کمک میکنن تا با دلگرمی یه مسیریو بری جلو...

ولی با یکیم اشناشدم کلا اعتمادمو نابود کرد

بله همه مثل هم نیستن ... ما دوتا ۵ ساله همدیگه رو تلفنی میشناسیم ولی هیچوقت همو از نزدیک ندیدیم اما اونقدر حرف زدیم که کاملا اخلاقیات همو میدونیم