2777
2789
عنوان

بابام گفت آخ کی تو رو میگیره تهش

120 بازدید | 7 پست

خانواده من پولدارن ولی بابام بچگیا فقیر بود بعد من داشتم میگفتم بابا یکی از ماشیناتو بفروشی یدونه هم یکی از زمیناتو بجای مثلا محله های متوسط شهر میتونیم بریم بالا شهر بشنیم بعد بابام گفت که چی بشه فلان گفتم پس فردا خواستگار پولدار اومد چی؟(شوخی)نذار تحقیرم کنه کسی یه وقت برگشت گفت آخ خواستگار پولدار واس تو؟دخترای ما رو تهش همون بقالی بگیره(عمم شوهرش سوپرمارکت داشت الان ساندویچی زده ولی عمم توی رفاه غرقه ها بیشتر ازمن لاقل خوش میگذرونه)بعد منم برگشتم گفتم واقعا ممنون الکی هم شده کاش میگفتی دخترم تو لایق بهترین‌هایی اینم یه خنده مسخره کرد

چرا آخ بهم اینجوری گفت آدم دختر خودشو باید لایق بهترین ها بدونه حتی اگه اگه هیچکی به دخترش نگاه نکنه

بنظرتون حق دارم ناراحت شم

میگفتی:

چرا نگیره؟!

پدر به این خوبی دارم، از خداشونم باشه:)

اگر دوست داشتین، برای روح پدرم و سلامتی مادرم صلوات بفرستین❤️اگر فرستادید بهم بگید تا منم براتون متقابلا جبران کنم:)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

پدر مادر ایرانی همینه هیچ ارزشی برا دخترش قائل نیس 

ولی پسرشو ولیعهد بریتانیا میدونه و بهترین دختره دنیارو باید براش بگیره 

ما خانم ها باید خودمون برای ارزش های خودمون بجنگیم 

اینو هیچوقت یادت نره