2777
2789
عنوان

بی بی چک منفی

68 بازدید | 12 پست

اولین ماه اقدام هستم البته که پارسال دو تا سقط داشتم در هفته های اول،حالا این ماه ۶ روز عقب انداختم امروز بی بی چک زدم منفی بود ولی حالت تهوع دارم و احساس سنگینی سر معدم چند روز پیشم علائم پری داشتم حالا سر در گمم نمیدونم دوباره چند روز دیگه بی بی چک بزنم یا امیدوار نباشم؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما آزمایش خون بده ممکنه باردار باشی 

بی بی خطا زیاد داره 

من دوستم تا دوسه ماه پریود هم می‌شد بی بی چک هم منفی بود 

با آزمایش خون مشخص شد 

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
حتما آزمایش خون بده ممکنه باردار باشی بی بی خطا زیاد داره من دوستم تا دوسه ماه پریود هم می‌شد بی بی ...

اخه دوتا بی بی چک زدم از مارک های مختلف حالا صبر کنم تا شنبه اگه پریود نشدم میرم ازمایش.

ممنون که جواب دادی مهربون

اخه دوتا بی بی چک زدم از مارک های مختلف حالا صبر کنم تا شنبه اگه پریود نشدم میرم ازمایش.ممنون که جوا ...

بی بی خطا زیاد داره گلم 

اینجا مورد بوده بی بی مثبت بوده ولی آزمایش منفی 

من خیلیارو دیدم  بی بی شون منفی بوده ولی آزمایش مثبت شده😍 

حسم میگه بارداری 🥲😘

بی بی خطا زیاد داره گلم اینجا مورد بوده بی بی مثبت بوده ولی آزمایش منفی من خیلیارو دیدم بی بی شون م ...

خدا از زبونت بشنوه اگه مثبت بشه یه عمر دعام پشتته🥹

پارسال یه سال اقدام بودم که باردار شدم بعدش تو همون هفته های اول سقط شد دوباره چند ماه بعد اقدام کردم اونم سقط شد مشکلی هم ندارم الانم که اینطور سر در گمم

خدا از زبونت بشنوه اگه مثبت بشه یه عمر دعام پشتته🥹پارسال یه سال اقدام بودم که باردار شدم بعدش تو هم ...

به دلت بد راه نده جیگر مثبته

قربونت برم اره کلی دعام کن الکی استرس و اضطراب دارم

عیب نداره عزیزم خیلیا سقط میکنن ولی بعدش باردار میشن و بچه سالم دنیا میاد

افکار منفی از خودت دور کن

حتما تحت نظر پزشک زنان خوب شهرتون باش

یکی از دوستام همش بچه اش سقط میشد آخر سر دکترش عوض کرد دوباره باردار شد بچه سالم دنیا اومد

به دلت بد راه نده جیگر مثبته قربونت برم اره کلی دعام کن الکی استرس و اضطراب دارم عیب نداره عزیزم خیل ...

ممنون عزیزدلم امروز بعد ۷ روز تاخیر پریود شدم ولی خدا خودش هر جور صلاح میدونه.

الهی که مشکلت حل بشه مهربون❤️💚

ممنون عزیزدلم امروز بعد ۷ روز تاخیر پریود شدم ولی خدا خودش هر جور صلاح میدونه.الهی که مشکلت حل بشه م ...

به دلت بد راه نده عزیزم مطمعن باش بیخیال باشی خدا خودش یه نی نی خوشگل میزاره تو دلت

چند روز پیشا خانمی تاپیک زد ک بعد ۴ سال معجزه شده و باردار شده

به دلت بد راه نده عزیزم مطمعن باش بیخیال باشی خدا خودش یه نی نی خوشگل میزاره تو دلت چند روز پیشا خان ...

قربون دل مهربونت🥹

خدا انشالله خودش صلاح بدونه بده