2777
2789
عنوان

بیبی چک روژان خودکاری

110 بازدید | 18 پست

روژان خودکاری زدم نیم ساعت بعد خط کنترل افتاد.معتبر؟بعد ی هاله خیلی کمرنگم با خط کنترل رو تی افتاده خیلی کمرنگ البته جفتشون بعد نیم ساعت اومدن قبلش کاملا سفید بود

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خط کنترل فورا باید رنگ بگیره وگرنه معتبر نیست

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نشد پررنگ نشد نیم ساعت بعد خط کنترل افتاد.خودمم تعجب کردم

یا بی بی چک خراب بوده یا اشتباه استفاده کردید 

خیلی دوست دارم بدونم اونایی که سلام رو «س» و جواب رو «ج» می نویسن ، با این صرفه جویی در زمان به کجا رسیدن ؟         / لطفا واسه سلامتی همه نی نی ها و پسر من یه صلوات بفرستین😍❤️
نیم ساعت؟ تاحالا همچین چیزی ندیدم اول کنترل پررنگ میشه بعد اون یکی هاله میفته کنترل که همیشه سریع پر ...

بله.ده دقیقه نگاش کردم کاملا سفید بود.گفتم نامعتبر انداختم سطل اشغال.نیم ساعت بعد نگا کردم دیدم خط کنترل افتاده 

تین بیبی چک مثبت؟

احتمالش هست عزیزم 

ان شاءالله که خیر باشه 

چند روز از موعد گذشته؟

ابن مال دیسب.روزش بود

پس دو سه روز دیگه سر صبح که غلظت ادرار زیاده امتحان کن