2777
2789

دفعه قبل واضح گفتم اومدن تعلیقم کردن ایندفعه نمیگم 

من خیلی دوستش دارم خب خیلی با خوبیم ولی زود رنجه نمیشه چیزی بهش گفت چندبارم گفتم نکن از ای شوخیا گوش نمیکنه 😕💔

مثلا جلو شوهرش میگه ما دیشب رفتیم حموم انگار صحبت کاملا عادیه براش یا میگه فلانی نمیزاره من شبا بخابم از ساعت فلان باهام کارداره تا صبح 

(شوهرش خواستگارم بوده چندسال )

میاد میگه خوب شد زن فلانی نشدی وگرنه جیگرت خون میکرد خیلی گرمه جلو خود طرفم میگه هااا😐

نمیشه پاشد رفت از اون جمع اصن موقعیت بدیه 

راهی بزارین جلوم 🥲🥲🥲🥲🥲

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

قطع رابطه نمیشه کرد تو مهمونی های خانواگی میبینیم همو 

دختر خوبیه اخلاقش خوبه مشکلی نداریم باهم

ولی این حرفاشو اصن تو کتم نمیره

برای اینکه دانشگاه فرهنگیان قبول شم صلوات میفرستید ودعام میکنید ؟! آخه دعای نی نی سایتی ها گیراست    کاربری دست دوتا دوست صمیمیه  ملوین و مهرسا🦋🤍.                 

بگو باشه بابا عقده ای خوشحال باش با پلنگی که شکار کردی

سنبل آقات با تو حموم نره میخواد با باجناقش بره؟ وا بده دیگه شعور داشته باش

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

اتفاقا باید پاشی بری

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

چه لول پایین!

او تا به ابد. M💍                                                           متاهل متعهد😌                                                                        #نه به نژادپرستی                                        

چقدر بی حیاست باورم نمیشه😐

من مجردم واقعا اذیت میشممم خیلی سختمه دیگه بخام با شوهرش احوالپرسی کنم یا چشم تو چشم بشم 😕

دختره دقیقا کیت میشهوقتی حرف میزنه خودتو بزن ب اون راه ک‌مخاطب حرفاش نشی

بخدا تنها کاری که ازم برمیاد همینه 

سرمو میکنم تو گوشی 

خودم گرم صحبت با یکی دیگه میکنم 

ولی نمیشههههه ک نمیشه 

اتفاقا باید پاشی بری

ببین مثلا مهمونی که میریم خب خونه مادربزرگ میریم 

اونجا یه سالن پذیرایی بزرگ هست همه اونجا نشستن آشپزخونه ام وصله بهش اتاقم روبروشه 

نمیشه پاشد رفت ماهم خیلییی پر جمعیتیم 

خیلیا اینجوری ان 

یه مدت محل ندی و جواب حرفاش و ندی و بحث و عوض کنی خودش حالیش میشه 

جاری منم اینجوری بود اوایل 

همش از رابطه با شوهرش میگفت اصلا دید من به برادر شوهرم عوض شد نگاش میکردم کارای اونجوری میومد تو ذهنم 

تا دیگه کم کم جاریم دید محل نمیدم ،حرفش و دیگه نمیزنه