2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله من استفاده کردم منتها نه به روش جوشونده به روش خیسانده 

تاثیرش همونه حتی شاید بهتر فرقش اینه ک وقتی میجوشونی مولکول عطری رزماری و بخصوص میخک آزاد میشن باید قبل حموم بزنی و بشوری ولی من تقریبا ۱۲تا میخک و یک قاشق رزماری میزارم توی آب جوش ۲۴ساعت بمونه درظرفم میبندم حتما هم ظرف شیشه ای بعد با قطره چکان میزنم کف سرم

تاثیرش عاااالی در کنترل چربی سر و به مرور قد مو بلند میشه

ریزش من نداشتم ک ببینم تاثیر داره یانه

بله من استفاده کردم منتها نه به روش جوشونده به روش خیسانده تاثیرش همونه حتی شاید بهتر فرقش اینه ک وق ...

چقدر آب باشه؟

بعد در یخچال نگهداری میداری؟ تا چندروز؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

چقدر آب باشه؟بعد در یخچال نگهداری میداری؟ تا چندروز؟

عزیزم یه لیوان آب کافیه حتما جوش بیاد بزار توی دمای اتاق ۲۴ساعت بمونه تا ۳۰ساعت اوکیه بعدش باید بزاری تو یخچال 

تا ۶روزی میشه تو یخچال باشه 

من با قطره چکان میزنم 

برای همین این مقدار واسه یک هفته کافیه تا هفته ای ۲بار یا ۳بار بستگی به حوصله ات داره

عزیزم یه لیوان آب کافیه حتما جوش بیاد بزار توی دمای اتاق ۲۴ساعت بمونه تا ۳۰ساعت اوکیه بعدش باید بزار ...

عزیزم شما چه مدت استفاده کردی تا اثرشو نشون داد؟ ریزشو قطع کرد یا اول ریزش گرفتی بعد موهای قوی در اومد؟

دکتر رفتی؟برای چی ریزش گرفتی؟ململن من بخاطر کم خونی ریزش داره

ذخیره اهنم کمه ۱۸ هست، ۱۰ روزی هست قرص اهن میخورم هنوز که تاثیری نداره، مادر شماهم frritin اش پایینه؟

عزیزم یه لیوان آب کافیه حتما جوش بیاد بزار توی دمای اتاق ۲۴ساعت بمونه تا ۳۰ساعت اوکیه بعدش باید بزار ...

خیلی عالی 

ممنونم از وقتی که گذاشتی گلم

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

عزیزم شما چه مدت استفاده کردی تا اثرشو نشون داد؟ ریزشو قطع کرد یا اول ریزش گرفتی بعد موهای قوی در او ...

من ریزش نداشتم عزیزدلم یعنی معمولیه طبیعی 

منتها موهام خیلی چرب بود و پوسته پوسته بود و بلندم بود

ولی کوتاه کردم واسه رشد قدی زدم هفته ای ۲بار به مدت ۳ماه تقریبا

حواست باشه اصلا نباید به ساقه بخوره چون رزماری ساقه مو رو خشک میکنه فقط کف سر اگ میخک خالی بود اشکالی نداره ساقه بخوره بعدش بشوری بزار حداقل ۲ساعت بمونه قشنگ

من مثلا شب میزدم خشک میشد چون با قطره چکان میزدم

صبح میشستم